Monday, May 25, 2009

Netball


Rasa cam lama jer tak update.. nak update pon takder citer best..
Yg kali ni pon sekadar aktiviti aku masa weekend ni.. sabtu lepas ada Karnival Sukan Rakyat sempena birthday raja perlis..mcm2 game ada,netball,tarik tali,batu seremban,sepak raga and macam2 lagi la..aku ni sekadar join netball jer la..tu pun dah 2 thn dah tak main..best jugak sekali sekala main netball..

ni sementara tunggu turn kitorang lepak2 dlu la..semuanya muda2 lagi tau..aku sorang jer 25 thn ke atas..huhu

muka bangun pagi...ngantuk lagi nih..takper posing dlu yg penting

dengan manager kitorang..org kuat umno ni..akak yg pakai sluar putih tu k..

tengah struggle nih..team aku kaler merah oren tu yer..hehehe

panas giler..game start kul 3.30 ptg okes..ni muka pun dah jadi mcm udang..

yea..game over..kitorang kalah dua game sekali..tu la sapa suruh tak training kan..tau2 ptg tu terus main jer..aku ni dah la 2 thn dh tak main..nasib pegang bola lekat lagi kat tangan tuh..adat permainan la kan..mesti ada yg kalah and menang..apa2 pon enjoy jer game nih sebab main seronok2 jer..

7 comments:

Mrs LVoe said...

trigt ms zaman skolah dulu2 aktif main netball.. skrg sha dh pancit. ehhehe

bersih muka lily. guna ape skincare?

DaZzlingLilLy said...

sama la sha..i pun pancit gak skang nih..i pakai NV jer pon..my skin ni takde prob cuma oily ja..

Mrs LVoe said...

NV tu ape dear?

DaZzlingLilLy said...

NV tu Nouvelles Visage produk ex-wife nash tu..

CuppyCakeMommy said...

ingat lagi tak kita lawan bola ngan budak2 atma kat utm dulu..

Faridah Hassan said...

waa.. rajinnyerr... xpela fit lagi :))

DaZzlingLilLy said...

huda-bila eh?awat aku tak ingat??..huhu
Faridah-ala boring2 main je la..saja nak exercise sama..hehe..pancit jugak tau