Friday, May 29, 2009

Paris-Moscou & Rozita

Agak2 u all sapa pakai lagi cantik dress Chanel Paris-Moscou ni?
Rozita Che Wan ker model kurus kerempeng kat bawah ni.. for me semestinya la kak ita kita ni pakai lg cantik nampak so classy,dengan mekap yg simple tu (bulu mata tetap la melekat kan..namanya pun trademark dia)..huhu bias..nampak simple jer tak serabut dgn segala aksesori mak nenek hapa2 ntah mcm kat bawah ni..
Aku suka sgt dress wool ropol nih..tgk jer cover In-Trend June ni terus sambar beli..tambahan lagi Rozita Che Wan plak jd cover..tapi sudah semestinya sampai bila2 pun tak mampu aku nak merasa pakai dress nih kan..bukan dlm julat kemampuan aku sama sekali nak beli ,cuma sekadar minat..(sambil2 tu berangan gak kan macam mana la rupa aku kalu pakai dress nih..wink2)
Ops..Rozita ni peminat Gucci rupanya..agak2 Gucci yg mana satu la yg dia bawak masa wartawan segmen ni interview dia kan..hehe..

5 comments:

ixoratasha said...

i undi rozita che wan, sentiasa gojes!

Nurhayati said...

semestinya RCW.. dia sangat2la cantik.. =)

Leeds Al-Malique said...

camne ek nak menten lawa cam dia,anak dah besaq2 weyhhhh

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-yup..dia mmg gojes!
nurhayati-kita yg pompuan ni puji dia cantik,apa la gamaknya uncle2 and tokwan2 cakap tentang dia kan..hehe
leeds-ish entah la..nanti kot2 terjumpa dia jom kita korek rahsia dia

:: vErde+hAzizi :: said...

yeappp...rozita wore it better than the model...plus the way she model it gives the dress a texture ;D