Wednesday, May 27, 2009

SukeY TattoO


Weird tak Sukey ni?..hehe
hasil gabungan entry sha (Mrs Lvoe) pasal Sukey Lin punya tu and myn (ixoratasha) pasal coach tattoo tee tu..
So jadi la SUKEY TATTOO namanya..
kalau u all nak tau semalam i mimpi pasai handbag..again!
camni cerita mimpi tu..
aku order kat sapa ntah si Sukey ni, pastu satu hari tu dapat la parcel..
dgn excited sekali aku bukak parcel..
Jengjejeng...sekali sukey kaler putih ada printed tattoo mcm Coach punya tuh..
berkedut dahi aku jenuh dok pikir apsal Sukey jadi camnih..sedangkan aku nak yg biasa jer..
Tetiba jer jadi putih semua langsung tadak Gucci printed..cuma shape jer sama mcm Sukey..
Ni lah akibatnya kalau asik dok memikir sangat pasal handbag..
jauh betul imaginasi aku nih kan..

13 comments:

azzamoro said...

u dah beli ker handbag neh?
:) cantik ah

Nurhayati said...

ha dah sampai mimpi2 ni.. harus beli pasni tau.. nanti kang makin bertambah pelik rupa beg tu.. hihi

Anonymous. said...

wow babe, tinggi betul imaginasi sampai boleh gabungkan 2 designer bags menjadi satu! ;p

CuppyCakeMommy said...

hahaha..lily mimpi handbag lagi..tak senonooh sungguh budak ni..takpe2..tak salah pun bermimpi..mana tahu satu hari nanti mimpi jadi kenyataan..

Anis said...

hihihi.what a cute dream!~i pun pnh mimpi bag jgk klu cm salu sgt think of it kan :D

Mrs LVoe said...

LOL buat sha gelak beso la dear. mati2 sha igt ade logo camnie kat sukey

ape lagi dear. rembat la satu :-)

sha suka btul lagu nie.. thanks for sharing dear

aieyza said...

wah..wah..wah.. tak pa.. handbag yang dah tak mau pakai meh let go kat aku..

DaZzlingLilLy said...

azzamoro-i blum beli lg azza,tu yg terbawak2 dlm mimpi
nurhayati-insyaallah dlm planning la ni yati
faida-itu la pasal..pk banyak sgt tu..
huda-harap2 jd kenyataan la kan..hehe
anis-sama la kita
sha-tgh tunggu masa yg sesuai nk rembat
aieyza-orait nanti kalau ada aku bgtau no..

linahilmin said...

lily, weekend ni u harus g cari satu! dah 2-3 kali masuk mimpi nih! :p

Tulip said...

ish ish sampi ke mimpi lah dibawaknyaa....baik hg p beli :D

DaZzlingLilLy said...

linahilmin & tulip-tgh intai masa yg sesuai nk p usha bag tu

ixoratasha said...

lawa pulak gucci tattoo ni..

i suka sgt2, producekan 1 utk i eh lily..

creative..!!

DaZzlingLilLy said...

ok myn nanti kalau i dah ada kilang i buatkan utk u 5 sekaligus..hehe