Friday, June 19, 2009

Dah Ok

Attention dear frenzs
aku dh ada tepon baru(actually phone lama yg dapat tuan baru wokey-wandy punya la kan).. so pasni blh la nak call or sms aku..

Yg paling penting aku nak ingatkan..kalau korang sms tapi aku reply lambat or setakat ok,ya,dak,jom makan,???, bila, and sepatah dua perkataan saja tu jgn dok ambik ati yer pasal tepon ni mmg lambat skit nak scroll dr satu huruf ke satu huruf..

Sekian Harap Maklum..

Aku guna num lama lagi...

5 comments:

Mrs LVoe said...

nmpk unik hp tu

ila azila said...

hp hang p mana lily? nasib wandy baik ati bagi hp dia.

shida said...

wa.. enset canggih ooooo

Diarihatiku1976 said...

wah.. canggih la.. akak gak lah.. merana... h/p rosak.. waaaaa

DaZzlingLilLy said...

sha-nampak jer unik tapi susah nk guna..huhu
ila azila-hp aku balik umah mak mertua dia..hehe
pah shida-pahhh..tak canggih pon,keluaran 3/4 thn lepas nih rasanya
diarihatiku1976-akak..saya paham perasan itew..hehehe