Wednesday, June 24, 2009

Kalahari


Bila tengok2 balik..mcm suka jer dgn kalahari PM nih..kena dgn taste aku..tapi setakat kena dgn taste jer la,tak match plak dgn my accnt balance..hehe..mahal deh USD 2660..kalau convert ke RM dh jadi berapa kan..takpe gigit jari dlu la nampaknya..
cantikkan...arghhhh..meruntun kalbu tul..


11 comments:

azzamoro said...

huhuh..

tak pernah mampu nak beli bag LV. mampu tengok jek...

DaZzlingLilLy said...

jom kita pakat tgk sesama..free ja pon..hehe..

Mrs LVoe said...

kumpul rm1 hari insyaALLAH leh beli ;-)

Uncle Lee said...

Hello Lily, I was at Mrs Lvoe's place about to check out noticed your lovely profile pic and chepat slammed my brakes buat U turn datang sini, ha ha.
Wow! you have a very nice blog.

And you sure have classy tastes in handbags too. Very nice. Love your wedding video. Your hubby really good looking too, and his bride....hmmmm, real traffic stopper looks.
You have a great week, keep a song in your heart. Best regards, Lee.

Abrahyn said...

wah..anggun sungguh itu bag!!
i pon tak pernah berangan nk pakai LV sbb tau poket tak penuh...hehehe
tengok je jadilah..free je kan..hehehe

DaZzlingLilLy said...

sha-kalau lily kumpul rm1 sehari entah tahun bila baru bleh beli kalahari nih..hehe..nampak gaya kena kumpul rm20 sehari nih..
Uncle Lee-thanks for visiting my blog uncle lee..jgn puji banyak sgt uncle nanti my hubby perasan..hehe..
Abrahyn-yup sis mmg anggun bag tu,seanggun harga dia jugak..aáh jom kita pakat2 jamu mata

nasazfrog... said...

sis seksi banget itu model,, tapi brand tu jarang dgr la mungkin kah aku buta brand.. hihihi tapi mmg cantik design dia,,, kalau ade brand yang fokus kale oren konfem kita beli..

Whitemusk2508 said...

ngeeeee...tengok aje laa..harga tu kalau dalam RM pon ntah bila bleh beli..ehehehe

ixoratasha said...

rasa nak nangis tgk kalahari itu.

hahaahhaahhaa...

okeh, myn dah meroyan!

DaZzlingLilLy said...

nasazfrog-model mesti kena seksi baru menarik..hehe..kalahari ni dr LV..rasanya celine ada satu bag warna oren yg cantik tau..
aton-tu la pasai aton...jamu mata jer la..
ixoratasha-jom meroyan sama2..teheehee

ixoratasha said...

madonna tu saja duduk camtu tao, bagi org sakit hati...hahahah..