Friday, June 12, 2009

Ketinggalan Zamannyaaaa...


Aku memang selalu ketinggalan zaman okes..baru semalam pesan novel nih kat my fren Husna..org lain dah lupa jalan ceta dah ke apa..aku baru nak bukak cover plastik nak baca..huhu

Twilight pun baru dlm sebulan ni jer abis baca novel.movie plak baru weekend lepas abis tgk! tu pun berapa kali replay pun tak pasti..haha

8 comments:

Leeds Al-Malique said...

ecececece berapa kali replay twilight tuuu! jiwang gak hang no! hehe aku pun kalau sepi-sepi di hati tu layan la scene2 best dlm twilight, terus hati berbunga-bunga cinta muahhahahaha!

conf of shopaholic ni aku baca masa 2005/2006 mcm tu kot, aku ada semua kot buku sophie kinsella ni, ada satu kat yantie :)

kalau hang nak nanti leh pinjam kat aku.

linahilmin said...

i sker sophie kinsella's! semua buku dia i ada... and coming july 21st ada new novel fr her! x sabar... tp i pun version ketinggalan gak; movie confessions of shopaholic ni i belum tengok lagi! (org lain dah jenuh katam dah!) huhuhu...

Anonymous. said...

it's ok, babe! better late than never hehehe :D

aieyza said...

aku baru jek sempat tgk muvie dia.. gila superb!

leh berangan-rangan lagi tu.. hahha

abrahyn said...

i ni lagi hampeh!! buku tak baca, movie pun tak tgk!!

Mrs LVoe said...

janji baca dear

DaZzlingLilLy said...

leeds-aku replay sebab selalunya pause pastu teróff dvd tu..so kena ulang balik tgk..hehe..
linahilmin-huhu..sama la movie i pn tk tgk g..
faida-yea right!
aieyza-aku baca buku ni pun dh mula berangan2..hehe
abrahyn-biar lambat asal selamat yer sis,habiskan keja lain dlu
sha-tul tu sha,ntah zaman bila nk khatam pon taktau..

::@FiQ said...

uhuhu tgk movie da berangan rangan dahhh aduiii besnyer!