Monday, June 22, 2009

Sedap Weih..

Kemarin kan ahad...kena la makan sodap2...

Lagipon la ni mmg tgh ada semangat nk blajaq masak..

Sebabnya???...dh jemu beli makanan kt kedai!!..hehe..





Kitorang makan daging bakaq weih..sedap plak tu..senang pon aja masaknya..resipi and pic klik kat sini k...blog akak zaliana


Satu lagi kan...ceta best yg buatkan aku heppy (mungkin jgk buatkan org lain tak puas ati..lantak la bukan aku kacau org pon)..

aku ada baby baru..

Sukey kena postponed dlu sampai ujung tahun..nanti kita beli sesama yer myn..hehehe

14 comments:

jetsetter said...

hmm I suka daging tu! Mcm best sgt2.
Ohh ur baby jugak sungguh mnawan kalbu!

aieyza said...

weh tak aci reveal skit2.. bagi clear la.. hahha

Faridah Hassan said...

Cedapppnyer daging bakaq kakak lili..
Lilly, mai la amik tag Qs kat blog kami.

DaZzlingLilLy said...

jetsetter-mmg best daging bakar tu..tambah2 bila my hubby pon kata sedap..hehe
aieyza-huhu..nanti la ada dlm tangan br bleh reveal semuanya..
faridah-cedap tau..suhaib mesti suka..owh ada tag eh..jap nk tgk

:: vErde+hAzizi :: said...

sile buat n ajak i makan ye...time kasih...hehehhe

DaZzlingLilLy said...

tiap2 ahad i mesti masak2 resepi baru sis..jemput la dtg ke perlis yer..

ixoratasha said...

okeh lily,

kumpul rm1 sehari nnt ujung tahun kita sama2 pi beli sukey..

kita ni beg sepesen je kan..hahahaha..

Leeds Al-Malique said...

setuju dengan aiza, gambaq penuh la weyh! hehe

HassiDa said...

sedap tu...cicah ngan air asam mesti lagi terangkat hujung beranda..:)

Anonymous said...

askm lily... saya nk tanya psl rate maid yg slalu u ambk tu. blh tak kalau saya tanya kat sini. atau u bg no office agent tu. nnti email kat saya. surainidaud@yahoo.com
`milky`

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-ok caiyok rm1 sehari..nanti kita ada sukey sama2..hehe
leeds-nanti la..in hands baru bleh reveal..surprise...hehehe..tapi rasanya dia paten2 mbmj hg jgk leeds..sepupu kot depa nih
hassida-sungguh zan cicah ayaq asam lagi kaw..tapi sayang lily tak reti wat ayaq asam..huhu
milky-i dh emel u..nanti check mail ok

ienaadifisa said...

uuu tak sabar nak tgk bag baru..
hehe.. sedap jugak daging itu..

sihat ke lily..

DaZzlingLilLy said...

nanti beg baru sampai br bleh update..hehe..sedap tau daging tu kak ina..tapi kena tunggu abis pantang la no..
lily ni sehat walafiat jer..

Mrs LVoe said...

wahhhhh ade byk baru. nnt dh dpt reveal okey