Monday, June 8, 2009

Sedih

My comels kitty (her name is Gemok) dah mati jumaat lepas..sedey tul.. kuaq ayaq mata aku time nk tanam dia.. mati akibat cirit birit..tinggal la si kurus (Puteh) tu seekor..

Tak sabar aku nak tunggu ibu si Gemok ni beranak lagi..harap2 dia beranak yg gebu2 and comels mcm si Gemok jugak la..

14 comments:

Mrs LVoe said...

jgn sedih yea lily.. nnt ade yg lagi best k

DaZzlingLilLy said...

thanks sha..skrang tgh dok mencari seekor lg wat teman si Puteh

linahilmin said...

hi lily, masih sedih2 ke? takpe la.. at least masa hidup dia, lily dah berjasa jaga dia baik2.. :)

ila azila said...

la...tak sempat nak besar btul.. dah sampai ajal dia..so jgn sedey dah.. yg ilang tumbuh berganti.. tunggu mak dia "coming soon" ngan lagi cute2 kittens k.

Leeds Al-Malique said...

Puteh tu manja.. suh dia makan byk2 skit bg debab.. hehe

kak chik peah said...

umah akak sekrang ada 9ekor... huhuhu nak ke sekor? nak sedekah.. hahahah

DaZzlingLilLy said...

linahilmin-skrang dh ok tak la sedih sgt..hehe
ila-ni yg aku tak sabaq ni..nk cari boypren ensem kt mak dia
leed-dia mmg manja,kemana aku pi mesti ikut aku..dia makan banyak dh la ni
chik peah-kalau gebu2 ekoq panjang aku mau la,nanti kalau aku pi pdg aku tepon

Faridah Hassan said...

Alahai siannyerr.. mkn ape la tu smpai keracunan.

Anonymous said...

la,siannya dia.hang bg dia makan apa sampai cirit birit tu?yanty

shida said...

hurm... kat umah kami pun byk anak kucing... he...masa mak dia beranak sekor ja.. dulu bulat mcm ni la..
tp kali ke 2 mak dia beranak.. anak dia 6 ekor.. tak jadi bolat cam ni la...

kak chik peah said...

bukan kat padang la laha! kat umah kola.. baru ja beranak 4 ekoq.. pi ja umah aku.. nanti kak aku tunjuk.. dah banyak sangat la umah aku tuh..

DaZzlingLilLy said...

faridah-entah la doc cakap dia kena makan susu ja tak le makan yg lain2 lg..
yanti-aku bg dia makan ikan terubok bakaq..hehehe
pah-dulu tu bapak lain kot dgn yg 2nd tuh..hehe
kak chik peah-ok2 nanti aku pi pilih tgk..pasai Puteh tu dia suka yg segak2 ja jadi marka dia

ixoratasha said...

huwaaaaaaaaaa......

sob sob sob..=,(


if mati kena langgar kereta lagi tragis tau, abg i dah lali if tiba time dia kena jadi undertaker kucing kena langgar kete..

DaZzlingLilLy said...

itu la pasal kekadang tgk kt tepi jalan yg mati kena langgar kesian sesangat