Friday, June 5, 2009

Thanks for Coming Leeds


Title entry ni spesel utk hg leed sebab bersusah payah terjah jugak ke rumah aku wpun jadual hg pack..thanks babe! and utk k.zura,abg scharewl & ijan jugak.. sampai arini tak leh lupa ayat killer ijan "muka berminyak" terkejut k.lily tau ijan tetiba kuaq ayat spontan camtu.. iya la kan ijan br 12 thn pastu boys plak tu..pasni kena bawak oil blotter selalu ni kita, kan leed?..hehehe
Kak zura and abg scharewl..sembang apa ntah serius ja..hehe

Owh ya semalam ni we all pekena sotong goreng tepung di medan ikan bakar depan Brasmana Hotel tu..leed cakap kat kl susah btul nak cari sotong goreng tepung yg mcm kat sini..spesel tau sotong goreng tepung kuala perlis ni!!..

Lepas makan dok posing2 plak kat "mentarang"abg scharewl ni (mentarang=sejenis siput).. aku panggil ikan ja sebab nmpk cam tulang ikan ..pastu tetiba plak bertukar jadi belangkas..pic kt atas ni blur maklumla kemera besa2 ja..nanti aku mintak pic dr leeds,mmg lawa bila pakai kemera dia..

Tgk2 balik pic yg dok gedik2 posing tadi nih..nasib kali ni ijan tak kata berminyak lagi..

Tak puas ati lagi ni..tgk lagi sekali..hehee..ok babe selamat jalan..nanti kita jumpa lagi no..

2 comments:

Leeds Al-Malique said...

hahhahahhahahha

ijan memang sentiasa spontan! eheheh syok gak tgk gambar2 candid :) puas ati aku dpt mkn sotong goreg tepung.

sat lagi aku updet & email gambaq kt hang ok :)

DaZzlingLilLy said...

babe dh emel kt aku ka?