Friday, June 26, 2009

..XoXo..



(Pic from EH,June)

Masa aku tgh tarining computer programming tgh hari kemarin ni tetiba my hp beep..got sms from my sister!..ada barang sampai..semangat aku siapkan training yg tak seberapa tu terus pi umah my mum ambik parcel aku tuh..suke2..hehehe..



..Tada..

Kita posing skit!


Side lain plak..



Inilah dia cik adik manis baru aku tuh..hehe..asalnya nak beli yg lain pastu tengok jer dlm magazine terus berkenan mbmj nih..

Abaikan tangan tuan beg yg legam tuh yer..


Owh bukan beg saja tau ada kt dalam kotak tu..tetiba ja ada lagi benda kecik berbalut kertas hijau..erm..terpikir jap ada aku pesan apa2 lg ka kt myn nih???...rasanya mcm tadak kot..tapi takpa baik aku bukak jer kan..owh rupanya dapat souvenir from myn..thanks dear..rasa cam lama dah kenal u kan..dh la taste hbag pun sepesen jer..


Perfume kereta..owh amatlah harum semerbak keta i myn..i baru jer hang mr silly citrus tu..kernyih sampai telinga..hehe

Fridge magnet...from thailand..comel sgt org2 tu..hehe


ok..selesai sudah urusanku..puas hati tak kawa-kawan?

9 comments:

Faridah Hassan said...

wah... suka sukinye dia dpt hb(bkn hubby k ;p) baru..

Mrs LVoe said...

lawa la dear! look gud on u dear ;-)

azzamoro said...

lawanyer bag... suke tengok. :)

Nurhayati said...

wah baby baru.. sangat cantik!!! pasni melaram saje hihih

ixoratasha said...

u're most welcome dear..=)

kita ni kembar kot tapi tak seiras..hahaha..

i ada e-mail u, check tao nnt..sedih sgt2!

DaZzlingLilLy said...

Faridah-owh suka sgt..nanti hampa kt uk bleh kami kirim hbag lagi no
sha-thanks dear..hehe..kembang semangkuk dh ni
azzamoro-jom beli yg camni utk raya
nurhayati-dlm kepala otak ni esok dh pikir2 nk melaram..
ixoratasha-i pon rasa cam tu gak,banyak persamaan kita kan..

ienaadifisa said...

waaa tantikny bag baru dia..
ishhh sukanya bag besau2 nih..
puas hati isi barang..

beli kat ner lily

Abrahyn said...

ada baby baru ropernyer....cun bangat tuh!!

DaZzlingLilLy said...

ienaadifisa-kak ina,kawan lily tlg belikan kat parkson pavilion..
abrahyn-tentiu..heheh