Friday, July 24, 2009

Addict


Seriously ..
lately i'm addicted to it...

Ish..tak penah2 jadi camni sblm ni tau..

Kalau Coffee Beans/Starbucks tu lain ceta la kan

Tapi kopi cap keretapi..

Yg kena bancuh sendiri tu..yg itam legam tu..

macam sedap jer..sekali hirup rasa nikmat giler..

Kopi+susu=SEDAP..

..HeHeHe..

Jom pekena kopi...antioxidants ni bagus utk awet muda tau...

"Coffee not only helps clear the mind and perk up the energy, it also provides more healthful antioxidants than any other food or beverage in the American diet, according to a study released Sunday."
(source:googled)


10 comments:

Abrahyn said...

sayangnyer i tak leh betul minum kopi...allergy with cafein! kalao minum je kapla terus ting tong... :(

Mrs LVoe said...

im not so into it sebab after my late atok mninggal, sha x sentuh lgsg coffee.

azzamoro said...

i pun addicted to coffee..especially pagi2.. kalau nak segarkan mata & nak cepat pi toilet. (dah habit.. kalau minum coffee jerk mesti nak terbuang air besar..)

hanna_anaqi said...

hie.......kopi hitam legam memang sedap. i blh abiskan sari satu jag masa pregnent!!!! nasib baik bb tak hitam legam.hahahah

waNny said...

i xleh minum kopi hitam .. nanti migrain .. pastu mula la hangin satu badan .. wahahahhahahah ..

jauhkan kopi dari wanny ..

erm .. tapi mocha ke .. cappucino ke .. hazelnut latte ke .. xpe pulak ..

pelik

noorulaz said...

aku pon suka kopi.. hari2 mesti pekena!

nasazfrog... said...

ada antioksidan ni bagus tau yang.. untuk hindari dari kanser dan pelbagai penyakit,,, time muda2 ni la nak kena jaga pemakanan.,, jgn main redah je makan ek,,:)

Anonymous said...

aku addicted kopi cap bola sepak..haha
x glamer sungguh kit akan:p

Leeds Al-Malique said...

aku takleh hidup sehari tanpa nescafe. hehehe tapi kopi kalau ada prg bancuhkan aku layan la :D

DaZzlingLilLy said...

abrahyn-sayangnya tak ble nak merasa kenikmatan kopi..takper ganti dgn hot choc ker..
sha-iyer la kan kopi ni remind us of atok n nenek
hanna_anaqi-tul tu hanna mmg sedap..baby mesti ikut kaler mak dia kan..takkan la nak ikut kaler kopi plak..(lawak jer tau)
azza-eh bagus la camtu azza..kiranya kopi jauhkan penyakit sembelit..
waNny-maybe kopi lain tu dh ada campuran so effect dia kurang kot
noorulaz-sama la kita
nasazfrog-tul tu dear..baik jaga sebelum terlambat
yanti-cap bola sepak pon sedap jugak..tak glemer takpa yg penting sedap..hehe
leeds-nescafe pon aku suka gak..heheh