Wednesday, July 22, 2009

Busy

Sorry yer kengkawan sekelian..skrang nih mmg bz.. maklum la semester baru dah start.. tak bleh nak update mcm dolu2.. bukannya tak bleh tapi tak sempat..
Comment pun tak sempat nak reply..sekali sekala aku jenguk blog u all cuma tak sempat nak tinggal jejak..
ok c u.. nanti ada masa i'll update..

6 comments:

azzamoro said...

u tgh buat master/phd eh? i baru ingt nak buat part time.. adekah kebusyiannyer melampua? huhu

Nurhayati said...

selamat membizikan diri!!

DaZzlingLilLy said...

azza-i tak wat lg master azza..semester yg baru start ni is for student kat universiti tempat i keja..tgh plan gak nak wat part time..
yati-tq..huhu

Mrs LVoe said...

slalu nk dekat raya semua org bz. sha pun dh rasa cam nk demam

DaZzlingLilLy said...

iya la sha..kena membzkan diri cari rezki lebih utk raya..

Abrahyn said...

busy2 pun kena take care tau...