Monday, July 13, 2009

My Weekend

Hai babes!..hows ur weekend?..

as for me..i have a very great weekend..hehe


Me and wandy gi massage kat spa.. oil massage for 1 hour session..

best bangat..dapat la rileks2 kan badan yg kepenatan nih..

on saturday and sunday tu dah la aku tido kul 6 pagi..

dunno why susah nak tido..tak rasa ngantuk..

and alhamdulillah..semalam ni aku tido dgn lena and nyenyak..

maybe hormon unbalances kot sebab period..

Lepas tu gi manicure & pedicure..

lama dah tak wat..best2..kuku nampak comel jer..

hehe perasan sendiri..



then jalan2 jamu mata
sambil2 cari benda yg kawan2 aku pesan..
ok itu jer ceritera weekend aku..

14 comments:

linahilmin said...

yeay! blog lily dah bukak blk.. lastk week lily 'lock' kejap ye!
best kan, sesekali dpt manja2 kan badam camtu!

Leeds Al-Malique said...

Aku kat perlis ni beb! hehe

Tapi sat je la, 2-3 hari ja :) papehal nanti aku roger

azzamoro said...

bestnyer pi manjakan diri. dah lame tak buat..:( spa kat perlis murah2 tak?

Anonymous. said...

i have never tried manicure and pedicure my whole life! macam malu pulak nak tadah kuku kaki and kuku tangan sendiri hahaha! talks about body image la kan :D

fuiyoo sporting betul husband awak, babe. husband kita pergi saloon gunting rambut sajaaa takde maknanya dia nak buat treatment ni semua hihihi ;)

noorulaz said...

waaa.. laki hang lagi advance! best2! nampak gaya nak pi salon kira green light ja la..

Nurhayati said...

bestnye bermanjakan diri.. lama tak gi spa..

DaZzlingLilLy said...

linahilmin-yup lock kejap jer masa tu lina..mmg best sekali sekala manjakan badan
leeds-ok babe nanti roger tau
azzamoro-spa kt sini biasa jer..tapi i gi kt thailand so mmg murah la harganya..
faida-try la wat mani&pedi ni..best tau..hubby i mmg gila2 skit pon..hehe
noorulaz-ha dia mmg gitu..dia tak kisah sgt bab2 kecantikan nih..facial pon dia wat gak kekadang
nurhayati-best sgt2 bila dapat manjakan diri camni..

Mrs LVoe said...

best yea g spa.. sha pun suka gak org massage nie.

CuppyCakeMommy said...

mak oii..laki bini sakan noo..
oh spa..oh facial..rindu siut..

DaZzlingLilLy said...

tul tu sha..dapat la lily rileks2 kan badan

ienaadifisa said...

hai lily..
waa gi spa katner tuh..
boleh suggest spa yang best tak kat perlis.

ingat nak gi spa lah
one day..

selamat 5th anniversary..
happy couple

DaZzlingLilLy said...

cuppycakemommy-tinggal kejap mia kat daddy dia,ko gi la wat full treatment..kan tgh cuti lagi skang nih
ienaadifisa-kak ina rasanya kalau spa kat perlis ni ada few yg best2..massage yg best kat lana spa and house of aromatica(member yg bgtau nih tapi tak penah try lg)

shida said...

mak aii.. patut la kuku dia lawa.. hehehe...

DaZzlingLilLy said...

takdak la lawa pon pah..kekadang time ada mood ja rajin wat mani&pedi ni