Thursday, August 13, 2009

Mari membaca!

Aritu gi popular..asalnya nak cari twenties girl by Sophie Kinsella tapi bila sampai sana...terus tak jadi nak beli,nyesal tak wat popular card..ada diskaun 20% utk cardholder..terus tak beli..sebab rasa cam rugi..tunggu jer la 2/3 bulan lagi..haha

So i pick other novel from Jenny Colgan..jengjejeng..

DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND
dah baca sampai chapter 4...ok jugak la ceta dier..ala2 macam Undomestic Goddess pun ada..cuma perkara yg sebabkan diorang papa kedana tu lain skirt ar..hehe..paham ker?..takper kalau nak nanti bleh pinjam kat aku novel2 nih..

5 comments:

rozanarashid said...

hehe..nana pn nk beli ni semlm..tp xjadi sbb pikir nk guna duit g pulau dulu...heheheh...lgpun beli je,xtau nk bace bile kan..so hold dulu..hehe..

linahilmin said...

best ye lily, nanti leh cari!
akak wiken ni baru nak gi beli t/girl tu..

azzamoro said...

recomended utk baca tak? if ok nak try baca..hehe

ixoratasha said...

dear,

sabtu ni i nak gi MPH warehouse sale..nak any books gitau i k..;)

DaZzlingLilLy said...

nana-btul2...baik guna duit gi pulau dulu..
linahilmin-bleh la tahan aka..ok jgn lupa beli tau..
azzamoro-ok gak azza..citer dia ringan2 and fun jer
ixoratasha-ok dear nanti i sms u