Monday, August 24, 2009

Beg Raya?..Settle!


Satu hal dah settle..lega..yea hal beg raya la kan..
Malas dh nak pikir2 and cari beg apa yg nak beli raya nih..
Kasut lagi..pening!..hehe padahal puasa baru hari ke-3..excited lebih plak aku ni..

Jgn terkejut eh tgk pic kat atas tu..semestinya bukan yg tu beg raya aku..tak mampu kalau beli yg tu..nanti bajet lari..hehe...i just cant keep my eyes off this bag..hari2 mesti bukak Fashionable Bargain tgk ada org dah beli ke tak..huhu..

Mmg dari mula2 denim pleaty ni released lg aku suka sebab dia kecik & comel jer..lagi satu aku mmg minat kalau handbag material dia denim..tgk Fasha Sandha bawak dalam Anak Halal mmg cun gilos..haiyaaa...mana mau cali luit,Fasha takpa ler artist..aku ni kuli jer pun..gaji berapa hinggit sangat!

Utk sesapa yg berminat jugak dgn ci comel denim pleaty nih..u all bleh tgk kat scoop pun ada tau..

For dis coming raya i decide to use my existing clutch..lagi pun baru sekali dua guna..membazir jer nak beli baru (ayat terpaksa)..haha..mesti lah choc kaler kan..sebab baju we all kaler choc..hehe..

(pic from:www.mytrueoriginal.com)
tada..ni lah dia bakal beg kepit rayaku nanti..

Sory lah yer terpaksa layan merepek aku di petang2 ramadhan nih..

Hehe ni la akibat takder keje..nak tido pun tak ngantuk..

Ok selamat berbuka..

11 comments:

Diarihatiku1976 said...

lawo beh tu.. colour akak tu.. ahakksss..

Emilia said...

alahai rindunye nak bawak beg kepit2. dah ada anak ni tak dapat jack nak kepit2 bag...kah! kah!

honeylanz said...

nak bag raya gak!!! br lg meriah kan ;)

Nurhayati said...

cantiknye beg kepitmu itu ;)
best dah ada beg tuk raya.. nampak gaya tahun ni i takde beg raya hhuhuhu

CuppyCakeMommy said...

amboi..raya sakan no

:: vErde+hAzizi :: said...

cantik ape ur clutch tue...anya kannnn...nice colour n combination :)

DaZzlingLilLy said...

Diarihatiku1976-yea kita sama kaler thn ni akak!
emilia-tunggu anak besar skit blh bawak ler beg kepit2 nih..hehe
honeylanz-kita takde beg raya baru..ni beg lama..hehe
nurhayati-sama jer,i pun guna beg lama
CuppyCakeMommy-udah semestinya..
LadyVerde-a'ah anya for target

Leeds Al-Malique said...

aku takde hendbeg raye.. hendbeg lama jer uhh sodihhhnyaa

nasazfrog... said...

tuh diaaa lawa sungguh... tapi kita tak berapa minat handbag la sis sebab nanti penoh dgn susu pampes anak semua lah... hihihi,, ada kat umah pun tak pakai lagik ..:) tapi nak raya ni mungkin guna kot..

DaZzlingLilLy said...

leeds-sama ler aku pun beg lama..
nasazfrog-abis semua barang letak mana kalau tak letak dlm hbag dear?..kalau akak la yg tak minat hbag..jimat dah duit agaknya..hehe

Aida Narina said...

lawa lv tu. simple but nice!
mana tau rezeki u nanti :)
u pun ala fasha sandha jugak, kuruss. i jeles ;p ;p

btw, selamat berpuasa untuk esok darl! :)