Thursday, August 6, 2009

Clarins & aku..


Update on clarins product ni pun sebab teringat azza (azzamoro).. u ada pesan suruh i update kan if ok dengan i..so here the story goes...

First product yg aku try from clarins is Hydra Matte Lotion,pastu baru beli Gentle Foaming Cleanser(for oily and combinantion skin yg kaler ijau tu)..alhamdulillah this two products suits my skin..suka cleanser dia sebab berbuih banyak..bleh tgk entry Clarins yg dulu..klik sini

Then, few days ago aku beli White Plus HP Total Whitening Essence plak..muka dah terbakar panas sebab lately banyak sangat aktiviti outdoor..asalnya nak beli night cream..last2 terbeli essence ni sebab auntie kat spa yg aku beli tu advice suruh pakai essence dgn nite cream togather..dia bagi aku 2 sample utk night cream..nanti tgk la yg mana2 satu sesuai bleh beli yg saiz besar..


First dia rekomen, Multi Active Night Prevention Lotion..yg ni bagus utk umur 25 and above to prevent wrinkles..




Second product..White Plus HP Repairing Whitening Night Cream..ni bagus utk kulit yg ada pigmen..aku baru try yg ni 2 hari..so tak nampak apa2 result pun lagi..
Siap dapat satu lagi sample utk cleanser saiz travel pack tu..bestnya..beli satu produk jer pun..sample sekali dapat 3..hehe..

Owh ya...la ni aku bz sesangat..sampai tak dan nak update..serabut kepala otak aku tau..hehe..

Walaupun bz aku hepi jer.Tak mau stress2 nanti kedut2 cepat ada kat muka...HeHeHe..

4 comments:

CuppyCakeMommy said...

aku tak pernah try clarins..dulu clinique..pastu aku biotherm..skang mcm nak tukar lain..taktau la lagi..sk2 bole tak?hahahah..baik aku beli baju baby yang chumil2 tuh..
wei shokla ko g sutun tu..terinigin aku ak g satu hari nanti..tapi ko kena bawak la aku g sna..mana aku tau nka g kemana kan..
nanti aku g perlis..ko bwk lah aku g ke thailand..nak bawak passpord skali tak ?

ixoratasha said...

yang untuk pigmentation tu nanti bgtau i result k, i pun nak try gak if ok..

clinique punya i dah pakai few months tapi takde beza just tak bertmbh lagi la pigment tu..ok la jugak..

susah btul if keturunan mmg ada pigment ni.....

missyaimi said...

bla nak wat tag amy???

DaZzlingLilLy said...

cuppycakemommy-sama jugak dgn aku asik tukar product sesuka hati jer...nanti ko dtg perlis bgtau aku awal2 senang nak plan..wajib bawak passport la sebab ko org jauh so kena guna passport tau..
myn-ok nanti i bgtau result dia camna..
missyaimi-ok nanti k.lily buat yer..heheh