Sunday, August 30, 2009

Pra-Raya Shopping



hi babes? so hows ur weekend?..cuti panjang kan..sronokkkkk!..tambah2 lagi gaji baru masuk, so mcm2 plan dlm kepala kita kan?..hehe..aku pun sama ambik kesempatan bershopping lol..tak banyak sgt shopping semalam ni..selain dlm pic tu beli barang2 umah skit jer..yg paling frust skali...cari kasut..satu pun tak berkenan di hati..ada yg aku suka tinggi menggunung sampai 5 inci plak..haiya..manyak susah woo..sedey!




Ni la style rambut terbaru..ala tak beza sgt pun cuma fringe kat depan tu jer..tak dak idea dh nak potong camna..tu pic poyo aku dlm fitting room Topshop..baju tu jer yg aku beli from Topshop..asalnya tgh q kat cashier jusco pastu tgk ada sorang minah ni pakai baju tu..cantik la plak..terus aku terjah Topshop..try2 size 4 ngam2..hah apa lagi rembat la kan..

Kat F21 plak rembat 2 tops and 1 Guess jeans for me..for hubby plak GAP and Bossini....aku gi dgn my sis and her daughter..balik tu singgah umah my mom kat Sungai Petani hantar barang jap pastu my sis gi Ariani borong tudung..cantik2 ler tudung kat Ariani tu..aku pun suka..tapi memandangkan aku tak bertudung lagi..so tak beli just mengada2 try letak balik,try letak balik menyusahkan SA tu..hehe


insyaallah..akan ku kembali ke Ariani lagi
hehe..

12 comments:

Linda Saiful said...

hi..cantik la bju tu, wah dah shopping raya.

Aida Narina said...

Hye-hye :)
Waaaa, manyak cantik itu chekered shirt. Yang paling i tak tahan, size nyaaa. Awak kecik nyaaaaaaa..

Semalam pun kami satu family g shopping. My mum siap beli handbag for raya, dia heret i pergi Sogo, then Bonia ada sale 50%. Terus dia rembat satu, but at a very reasonable price :)

Btw, enjoy ur Monday darl :)

honeylanz said...

hehhee.. ni yg x sabar nk tggu hari cerah. nk ke klcc hr nih!! hmm mcm sesuai lak tdg biru ariani tuh ;)

ali said...
This comment has been removed by a blog administrator.
DaZzlingLilLy said...
This comment has been removed by the author.
DaZzlingLilLy said...

huhu terdelete plak comment..sory..
LindaSaiful-ala baru pra-raya shopping jer..hehe
AidaNarina-aida maybe size utk baju tu besar,actually i ni takder la kecik sgt..Sogo mmg murah2 hbag dia kan..i pun suka gi sana
honeylanz-jelesnyer nak gi klcc..

Nurhayati said...

bestnyeee dah soping raya.. byk lak tu..

comel pakai tudung.. nak gak pakai ariani ni, tapi hubby tak suka.. maka dgn itu ikut je la ckp dia kan. ;)

CuppyCakeMommy said...

ayu cik lily pki tudung..muahhh

Leeds Al-Malique said...

shopping jgn tak shopping.. hehe

DaZzlingLilLy said...

nurhayati-ala tak der banyak pun yati..tak rugi ikut cakap husband..hehe
CuppyCakeMommy-ayu ker?..hehe..kembang jap idung aku huda
Leeds-udah semstinya tu babe

scharewl said...

Tomei la rambut itewwwww..Grrrrrrr..

DaZzlingLilLy said...

tomei ker...heheheh