Friday, August 28, 2009

TGIF..


Its friday..



Aku baru bangun..hehe..



Cuti yer arini..sangat heaven ok..sampai isnin tu cuti..



Ingat nak wat ini for dis morning(actually afternoon)..


Tapi bila turn yg ni plak

Mesti ujan lebat..sebab sekarang ni pun dah redup..
Ptg2 skit ingat nak gi salon.. sekarang rambut aku lebih kurang macam ni tapi tak la blonde sebegitu rupa!

nak wat stail apa la pulak kan..ni pun cantik

or yg ini..harharhar..

ok nanti kita tgk la keadaan & mood aku or apa kata hairstylist tu kan..tungguuuu!
(all above pics:googled)
owh ya..2 hari lepas aku pergi melawat one of my bff yg baru jer bersalin..Pn Tulip..ni baby dia, Aisya Zara..comel sangat..ikut muka ibu dia..tambah2 lagi hidung mancung terletak tu..mmg saling tak tumpah dgn ibu dia..tahniah yer bibi..

6 comments:

honeylanz said...

bestnye cuti. KL hujan lebat dr ptg smalam sampai pg nih! mcm mls nk g keje. akak pun nk ptg rambut. dh x de rupa dah nih..hehehehe

cantik nama Aisya Zara tuh. nama Aisya tu mmg akak reserve utk baby gurl yg entah bila dpt ;)

Leeds Al-Malique said...

sebijik muka bibi time tidoq. muhehhee tak sabaqnye!

Abrahyn said...

lily dearie...hehehehe u jgn try2 buat rambut cam pic last tu tau...naya!

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-a'ah mmg cantik nama tu..sedap jer nak sebut..insyaallah nanti dapat la baby gurl..kena usaha lg akak..hehe
leeds-k nanti hg balik kita pi tgk dia
abrahyn-hehe..mmg dasat la kalau i wat rambut camtu sis..

shida said...

mak ai.. ni soping raya ka soping bulan posa?? kekekekkee
comeinya baby...

DaZzlingLilLy said...

pah-kedua-dua sekali..pukul rata..hehe..mesti la comel kan mak dia pun comel..