Friday, September 11, 2009

Cantik...Wangi..I Loike!

Ish cantik sangat Icon Bit from Gucci ni..dah lama dh aku dok jeling2 kat website Gucci tu..sekali tgk pic kat bawah ni memang terus tergoda..



tapi mahal sgt lol yg black leather nih...yg mcm ni kaler putih punya pun cantik..simple jer..


lawa kan?..nampak glamour skit..ini black multicolor..cheaper than yg atas tu..tapi still mahal jugakkkkkk!...tak mampu nak beli..huhu..hanya mampu copy paste pic from website ajer...hehe..


Ni plak Gucci yg wangi and aku suka bangat.....wangi..dah dapat..thanks feena yg sanggup turun naik feri bawak perfume aku nih..



suka sangat bau dier...mesti la ala2 manis sikit...nak describe tak reti..u all test la sendiri kat SASA or kedai perfume mana2 ya..hehe..

8 comments:

honeylanz said...

cantik.. tp x mampu gak..huhuhu
hmm.. tgk iklan flora by gucci tu mcm besh.

Syatilla said...

Gucci Floral!!Mmg wangi..I like it 2.Tp xbli pon sbb lg minat Hugo Boss yg baru wane oren tu.Wangi!!!!Hehehe

Linda Saiful said...

Lily...i pun giler bangat ngan Gucci tu..tpi entah bila bole dapat!

Nurhayati said...

bag tu mmg cantik.. duit lagi la kena cantik jugak kan ;)

blom try lagi bau flora ni, nanti cuba try test la..

nasazfrog... said...

kena serbu kauter perfume ni,, for me.. ultraviolet pun wangi gak...

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-iklan dia i pun suka
Syatilla-dah try boss tu tapi lg suka yg ni
LindaSaiful-jom kita kumpul duit sesama
Nurhayati-cepat2 gi cuba try test yati..dapat perfume raya satu..hehe
nasazfrog-baik cepat serbu...yup suka gk ultraviolet

snowiffy said...

flora by gucci 1st best parfum of d year. beg tu pulak..hehehe best choice tu but cpm da own one kot wink* ( i sekadar mintah dr jauh)

DaZzlingLilLy said...

sama jugak minat dr jauh..itu jer yg mampu sis..hehe