Wednesday, September 9, 2009

Hai ...lamanya tak update..ala takder citer besh pon..

Nanti aku akan tlg sorang member ni jual baju2 kat butik dia..

Aku akan update dekat my sales blog..

Tapi butik dia tu belum launch lagi..so tak berapa banyak lg baju2..

Setakat mana yg ada ja akan aku update..

Nanti dh update aku bgtau u all lain yer..


Ni bukan kasut raya aku wokey!..hehe..cantik kan Fabienne pink ni.. kasut fink ni merupakan kepunyaan tuan punya butik tuh..baru jer sampai..jeles aku tgk kasut ni..gambar ni sekadar nak jamu mata u all jer..hehehe..jgn marah buat sesapa yg takdak kasut raya lagi(termasuk lah aku...huhu..nak nangis)

8 comments:

honeylanz said...

cantik!!
nk nangis gak..sbb x de kasut raya lg..sob..sobb

Nurhayati said...

cantik ar wedges tu.. pinky..suka2
raya tahun ni pun takde kasut raya..huhuhuhu nangis sesama..

Abrahyn said...

huhuhu...i pon takde kasut raya lagi...haruuss pakai selipar bling bling tu je arrr...

linahilmin said...

kita pun takde kasut raya... ni guess kan, aritu dok pegang2 kat parkson alamanda, mmg cantik!

Ms Syatilla Rozaini said...

Sweet kasut ni

Emilia said...

cantik! wedges guess kan? i loike!

me♥, myself♥, and I♥ said...

babe...nak kasut cmtu..hehe

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-jom nangis sama2...huhu
Nurhayati- i pun jeles dgn pinky tu
Abrahyn-takper u baru jer beli wedges dgn nana aritu,bleh pakai yg tu jgk
linahilmin-akak pegang2 jer ker...apsal tak beli,kalau tak mesti dh boria
Syatilla-sweet mcm tuan dia...hehe
Emilia-me too...
me,myself and i-pi la beli nanti blh pakai sesama