Friday, October 30, 2009

Rezki di kala gersang

Alhamdulillah...dikala $$$ aku kering kontang (gaji masuk awal bulan tu yg gersang dah ni..)ni tetiba ja dapat bonus 40USD from USANA..jadi la kan walaupun rm100++ aja daripada takdak langsung.bleh gak tampung perbelanjaan aku dlm seminggu..satu hal lagi kan...padan la modal nak join usana ni pun tak sampai rm100..berbaloi bebenor!
tak sampai pun 2 bulan join usana,dah dapat bonus dah..mmg tak sangka tau..thanks to leeds sebab rajin membantu downline dia yg sorang nih..and untuk semua2 yg sudi support biz kecil-kecilan aku ni pun terima kaseh ler bebanyak yer korang..jom kita sesama majukan biz kita..

macam tak nampak jer 40usd tuh..hehe takper sekurang-kurangnya ada bukti..hehe..

10 comments:

Diarihatiku1976 said...

bisnez apa ni ekk... nk join gakkk leh kaya sesama melayu kan

DaZzlingLilLy said...

akak minat ker? nanti emel lily k..

Anonymous. said...

bestnya dah dapat bonus. saya sikitttt lagi, sikitttt lagi hehe. tinggal left leg je ni.

DaZzlingLilLy said...

faida-usaha sikittt jer lagi..hehe..bestkan join usana ni..

Nurhayati said...

wahhh masyukkk

DaZzlingLilLy said...

nurhayati-ala skang ni baru 40usd..harap2 in future semakin masyukk

Syatilla said...

tajuk 'GERSANG'..Mule2 xcited nak bace igt ape mksd gersang nye:)heheheh..rupe2nye USANA..btw.USANA THE BEST

Abrahyn said...

keep up the good work! :D

Linda said...

Nak tau gak bisnes apa ni...

DaZzlingLilLy said...

syatilla-agree wif u dear!
abrahyn-thanks for ur supprt sis
linda-nanti emel i kalau u betul2 minat..hehe