Thursday, October 22, 2009

Sibuk sangatkah?

Yea..minggu ni mmg aku sibuk sikit..sikit jer la..

Memandangkan minggu ni last week utk kuliah..so kena settlekan tanda report utk lab and update markah utk hantar kt lecturer..ni semua dlm progres dah..

Ermmm..satu lagi yg membuatkan aku bz...kena packing semua barang2 and instrumen masuk dlm kotak..yessss!..we all dah nak pindah ke kampus tetap..next wik semua barang pindah dulu..staff kemudian ler..pasni pagi2 jenuh aku pecut 400km/j kat highway kuala perlis-changlon tu..hehe..


ni la pejabat baru aku...hehe..

Satu lagi..tahniah and happy birthday utk my fren..linda..sebab?..dia dah pregnant..entah bila la plak rezki aku ni..

U ambik nutrimeal nak kuruskan badan..tapi akhirnya dah berisi plak kan..takper..pasnih bleh amin biomega plak yer dear..

Daa...lain kali kita jumpa lagi k...

7 comments:

Syatilla said...

pttle tk update blog.bz ek?biaselah lecturer mcm kte mmg bz ble time nak exam.ble studnt cuti baru lh bleh nafas skit.2 pon still kne stndby 4 d next sem.

honeylanz said...

no wonder la lily sepi aja..bz rupanye

julia @ myn said...

rajin2 la update bila free ye dear ;)..

agaknya skrg musim blogger malas update blog kot..

DaZzlingLilLy said...

syatilla-i bukan lecturer..tapi pegawai latihan vokasional jer..hehe..ala2 macam tutor tu..
honeylanz-iya bz skit skang ni sis
julia-mungkin gak..i ni banyak keja tu yg lambat nak update

Syatilla said...

eeehh..lily..samelh kte PLV..wakaka.tp gred 41 kat tmpat i kne mngajar sepenuhnye lah.bukan tutor jer.Sgt mls :(

DaZzlingLilLy said...

i kat sini kena conduct lab..so tak payah ngajar tapi ada gak yg kena ngajar..

shida said...

hahah.. Lily.. pas ni siap duit minyak... pastu bgn awl ye...
syoknya ...bila la school kami nak bleh pindah ni...