Saturday, November 7, 2009

Dua-dua cantik

Bestnya arini..boleh lepak2 kat umah..rasanya dah lama tak duduk umah time weekend.
So arini boleh kemas2 umah sambil ber'fesbook'..and jenguk blog2 u all..
Nak online shopping pon duit dah hampir2 kering dah..maklum la goverment kn gaji masuk awal bulan aritu..
Dalam kepala ni mmg ada planning nak beli handbag baru..so tgh cari2 yg berkenan di mata and semestinya within my budget ...
Haish...mmg tension la sebab mata aku ni semuanya suka yg luar budget tuan dia..
Di kala ber 'surfing2' tadi..terjumpa 2 ketul makcik2 ni..

Mulberry Bayswater leopard print in pink and black ni..sangat gojes okey!..harga GBP650..juga sangat gojes harga dia kan?

Second,Burberry Overdyed Baby Tote...Yang ni pun sama jugak harga dia..nampak classic and timeless..skang kat web burberry takder stock..alahai hbag awat la u all 2 ketol ni sgt gojes..tergugat iman cik puan dazzling tau!..

Sekian saja angan2 aku di kala petang sabtu nih..hehe..u all suka yang mana?..

9 comments:

honeylanz said...

akak suka burberry tuh.. comel je

Abrahyn said...

vote for the 2nd pic = burberry tuhhh

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

pic yg mula2 tu cantik..I LIKE..

linahilmin said...

i pun sama, pilih burberry jugak!!!

slalu dok masuk sini (sambil telan ailio tengok lily's new dior shoes) cuma tak komen...

seronoknya tengok lily gi honeymoon! mmg beach babe lily ni, klu holiday mesti gi pantai kan!

julia @ myn said...

i'm in love with that mulberry bayswater!!

...huwaaaaaaa...!!

DaZzlingLilLy said...

honeylanz and abrahyn-yer burberry tu sgt comel..konpius tau..
zan-cantik kan corak dia tu..
linahilmin-ala akak dior shoes tu murah jer tau..m so lucky to have them..hehe..a'ah mmg suka sgt gi pantai..kalau gi tmpt lain nnt tak reti nk berholiday kang gi shopping jer kejanya..hehe
myn-kan kita baru jer cakap pasal animal printed aritu..sekali ternampak mulberry tu mcm nak luruh jantung i tau..hehe

julia @ myn said...

u luruh jantung dear, i siap keluarkan kalkulator kira..

lepas kira terus putus harapan..haha..confirm belum mampu lagi..

agaknya if available kat sini, price would be around rm4000+ kan?

Aida Narina said...

i suka mulberry bayswater!! hotness la pula combination of pink n black itu. i hampir terbeli yang used i black colour kat ebay april yang lalu. nasib baik kuat iman :p

DaZzlingLilLy said...

myn-itu la pasal..rega dia di luar orbit kemampuan i..haha..kalau blh nk dua2 sekali..tamak kan?
aida-mmg hot berapi ler..i mmg suka pink tu..i ni iman mcm goyang2 dah..hehe..nak tlg surveykan ker?