Wednesday, November 18, 2009

Uncle punya pasal

Seriously aku jatuh chenta bila baca entry kat blog aida pasal kasut2 yang banyak dalam box biru tu..
huhu nak teriak...kalau ada private jet lama dah aku terbang pi H&M borong yang mana2 aku berkenan..semestinya tak lupa ajak 2/3 org member yg seangkatan sama naik jet aku tuh..hehe
Yes im talking bout Jimmy Choo for H&M..iyaaaa..sebab uncle Jimmy aku jadi tak keruan..
Semalam browse web H&M tapi sayangnya bahasa swiss and sedaerah dengannya sahaja..dapat tgk pic pun jadila..pastu tak puas ati lagi..search plak kat ebay..jumpa bermacam2 harga..
Ni la cinta pandang pertama aku..studded zebra print heels..terbayang2 aku pakai pastu catwalk ala2 kate moss..fuiyoooo..bergaya lah!..haha perasan!..sesapa rasa nak termuntah sila klik X pi muntah tempat lain..
Bila lama2 tgk suka plak yg ni..black studded heels...nampak rock skit..hehe..sesuai dgn aku yg rock ni..hehe..nampak ranggi kan..pakai dgn jeans pun cantik..lagi cantik kalau dgn skirt..

Pic ni cilok kat blog aida


All pic credits to ebay

Seronok kan jamu mata?..banyak lagi yg cun2..cuba korang tgk blog aida skang ni sebab ada a few design yg maybe suit u all punya size..aku dah tgk tadi tapi sayangnya takdak size aku..

Dalam kepala ni ada planning nak tgk kat ebay..tapi macam susah ja nak dapat kalau kat ebay tu..tgk la kalau rezki aku ada,akan ku update dgn segera on next entry..

11 comments:

honeylanz said...

cantik..tp tinggi nye...huhuhu

Aida Narina said...

darling :) thanks for helping me out. i love the zebra diamante heels itu jugaaa. matching kan dengan zebra cluth pasti mengancam! btw, there are changes to the sizes tau. Eg: kalau your shoe size in Malaysia is 5, then UK size should be 4, and for JC's size, it will be 4 or 4.5. So better to measure your shoe size in inches rather than in UK sizes. I ada letak details kat my blog :). Btw, i do accept payment next month (but a certain amount need to be paid fr the deposit) and boleh dapat discount jugaaa :)

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-mmg pun...tinggi sgt..tapi hati ni bekenan jugak..huhu
aida-u make me think twice..haha..jap i ukur kaki i dulu nanti i emel u dear.

Nurhayati said...

cantikkkknye.. ape lagi beli jgn tak beli.. kalau cam i ni mmg tak reti pakai tinggi2 ni, terpelecok je keje hahaha

DaZzlingLilLy said...

nurhayati-yati..i pon kekadang terpelecok jugak..hehe..tapi teringin sgt tgk heels ni..

julia @ myn said...

cccuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn~

DaZzlingLilLy said...

mmg cun sesangat kan dear...

reena said...

Cun gila tapi tak cukup duhettt nak beli. Haha.

reena said...

My fav pun yg studded heels tu.

DaZzlingLilLy said...

reena-sama la i pun bukannya ada duhet sgt pon..berangan ja lebih

DaZzlingLilLy said...

reena-sama la i pun bukannya ada duhet sgt pon..berangan ja lebih