Friday, December 11, 2009

Bayar Hutang Tag

Panas betul kan isu entry aku sebelum nih...iya lah mmg susah nak komen lebih2 sebab kita tak tau alasan or masalah dia..selagi kita tak berada kat tempat dia mmg kita tak akan rasa apa yg dia lalui...harapan aku agar akak A bahagia dgn pilihan dia..
ok lah cukup cerita akak A tu..skang nak jawab tag dr my fren..yg first tag from nana-landscape of life and yg kedua from huda-The Apple of My Eyes
First TAG
A. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini
1.Orangnya kecil molek and putih gebu.
2.Sangat cute and dah kawin dgn encik Nik..
3.Satu course and satu fakulti dengan aku masa kat UTM
4.Dia pandai memasak..
5.Cucu kesayangan nenek dia..hehe
B. Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima TAG seterusnya
1.Umur 27 tahun..(boleh ker tetiba bgtau umur?..hehe)
2.Dah kawin tapi takder anak lagi...
3.Sgt suka dgn handbag and kasut tanpa mengira jenama dan harga..haha
4.Tak pernah beli handphone dgn duit sendiri lagi...
5.Suka bebenor beli dress...pakainya kadang2 jer..
C.Nyatakan hobi diri sendiri
1.Baca novel & majalah
2.Makan-makan
3.Holiday
4.shopping
5.Tidor
D.5 penerima TAG seterusnya:
1.Myn/Julia
2.Faridah
3.Zan
4.Pah(shida)
5.Ella sham
Second TAG
1. First time jumpa with your hubby bila and kat mana
Kenal lama dah sebab we all satu kg,sama sekolah...
2. Love at first sight?
NOOOO...
3. Who is he when the first time u met him?
Still study kat uitm seri iskandar..kiranya student la..tapi dia dah wat part time bisnes skit2..
4. How long it takes for him to ask u out for a date?
1 week kot...lepas dia tlg pass my birthday present yg my bf(kawan2 dia jugak) kasi..sebab my bf masa tu kat penang..kiranya potong line member la ni..hehe..aku plak ada 2 bf at that time..so mean!
5. First place dating di?
Rasanya kitorang gi sure heboh kat alor setar kot!..
6. How he proposed?
"Jom kawin"..selalu sangat dia proposed..kekadang rasa cam dia main2 ja
7. Special date with your hubby?
couple:15 July 2004,Wedding:2 September 2007
8. Changes that he asked you to do?
ermmm....masak sedap2 kot!..hehe..tapi dia tak pernah cakap la agaknya dlm ati mesti dia teringin nak suruh aku belajar masak..
9. What is about him that you love so much?
Suka cakap terus terang...dia suka wat lawak..
10. What is about him that u wish he would change?
smoking habit!...dia ni heavy smoker
11. You will lose your mind n crack your head when he?
sleep...susah nak mampos nak kejut dia..hangin aku..kekadang phone dia sampai "40 missed call"
12. You will smile tru your eyes for the whole day when he?
said that aku cantik..haha..jadi lah sekadar cantik kat mata dia..mata org lain tak penting!
13. complete below sentences"My love towards my hubby is as big as...?
not as big as,but as faizal tahir's song "kau bagaikan udara...."tak ingat dah...hehe
Aku nak tag nama2 yg kt bawah nih..ok lah sesapa yg belum kawin boleh gantikan dgn boipren k...
1.Myn/Julia
2.Honeylanz
3.Rozana
4.Syatilla
5.Abrahyn

2 comments:

honeylanz said...

ok..nnt wat tag ni..tunggu..

Abrahyn said...

yeay!!! dpt tag...lama tak buat tag...i'll do it babe...tunggguuu ek