Thursday, December 31, 2009

Bye-Bye 2009

(Pic:googled)

HAPPY NEW YEAR 2010

...to all my dear frenzs...

..may dis new year bring u joy and happiness...

hopefully 2010 ni kita semua dimurahkan rezki dan sentiasa hidup dalam keadaan aman damai.semoga allah member kati hidup kita semua dan dikurniakan kesihatan yang baik adnnn moga dipanjangkan umur sampai tua.so camna dgn u all punya resolution?..dah list kan yg baru ka?..yang lama semua dah tercapai?..aku?..masih tercari2 apa resolution yg paling sesauai utk aku..hehe..ok lah just a simple update sempena new year...tata




14 comments:

dzieta said...

happy new year lily!hope 2010 ni rozie dapat p Perlis lagi..

DaZzlingLilLy said...

happy new year to u too rozie..mai sini hello2 la kita..

Leeds Al-Malique said...

happy new year babe..

Nana said...

Happy New Year!!!

Aida Narina said...

happy2 new yearrrr :)

julia @ myn said...

happy new year dear!

i tunggu2 gak u dtg KL tapi diam je..:(..

DaZzlingLilLy said...

julia-hotel fully booked...i dah call merata tempat dear..sory yer..happy new year to u too

Lady of Leisure said...

happy new year untuk lily and family..
btw, lily stay in perlis kan? lady org perlis jugak.. which part of perlis are u staying in?
:)

DaZzlingLilLy said...

Lady of Leisure-kat kuala perlis..lady org mana?

reena said...

Happy new year Lily and husband!

Lady of Leisure said...

la kat kuala perlis ey...
kpg lady kat bintong hehe..

DaZzlingLilLy said...

Lady....dekat giler kg kiter okey..add i kat facebook blh bekenalan lebih lanjut..hehe

Lady of Leisure said...

haha tu la dekat giler kan...
ya ampun i ketinggalan zaman skit sbb tak ada akaun FB... :D
cuma ada blog ni je ha...
:D

DaZzlingLilLy said...

dekat sgt la tu..i pun ada kawan2 yg dok kat bintong tu,ntah2 lady kenai apa..hehe..takpa nk balik kg nnt bgtau i..kot2 leh jumpa