Friday, December 25, 2009

Merry Christmas


...for those who celebrating chirstmas today...

and utk aku yg tak celebrate ni sekadar duduk umah ja..lepak2 sampai sangap..serius bosan plak bila lama sangat cuti..dulu gatal nak amik cuti sangat..sekali dah cuti bosan plak..aku amik cuti 4 hari ja tapi jadi 10 hari sebab start cuti jumaat lepas on awal muharam..sebenarnya tak planning pn nak gi memana..ingat cuti ni nak gi wat facial,massage and hair treatment..tapi semua aktiviti tu tak terlaksana lagi..punya lah malas..hehe..

Skang ni tgh pikir2 nak wat apa kejap lagi..nak pi shopping pn macam tak best!..kalau nak best kena pi penang,jauh la plak..haish...nak wat keja umah semuanya dah settle...so nak wat apa?????

No comments: