Tuesday, December 29, 2009

Penutup 2009

Agaknya apple sebijik ni jadi penutup utk 2009..tahun ni mmg tahun yg paling banyak aku habiskan duit utk perfume..and yg terbaru aku dapat yang ini

Be Delicious Fresh Blossom..tercapai gak impian nak apple pink ni..hehe..dah la dapat diskaun skit so tingal RM204 utk 50ml punya..yang ni aku beli di langkawi..sabtu lepas gi kenduri kat umah kawan Wandy kat sana..asalnya teringin gak nak stay honeymoon semalam tapi hotel penuh plak..so lepas makan terus balik la..tapi puas hati sebab dapat perfume baru..

aku suka bau2 fruity+floral(A blend of sparkling grapefruit, cassis, and sunkissed apricot meets a blooming floral heart of sheer muguet and petally rose wrapped in luminous jasmine. A base of juicy apple, mingled with lingering blond woods and smooth skin accord, completes the irresistibly sensual experience of the essence-source:googled)..so yg ni mmg menepati citarasa aku..

12 comments:

honeylanz said...

x pernah test bau lagi yg ni.. akak setia kt oiu lancome & chanel coco mademoiselle ;)

DaZzlingLilLy said...

oiu yg mana satu?...i jenis yg tak setia akak..hehe..asik tukar perfume jer

honeylanz said...

opss.. typo td. lancome Oui. perfume ni dah lama..start pakai since 2000 tp suka ulang beli ;)

DaZzlingLilLy said...

lama dah kuar rupanya..nanti nak try gi tgk kaunter..nama dia comels jer nak sebut..oui

reena said...

I dapat perfume ni early this year from one of my blog readers! Memang sedap gila kan bau dia? Sama la kita. Suka fruity floral. Selain tu, i suka bau citrus. Now i suka Dolce & Gabbana The One yang Scarlet Johannson jadi model tu. Sedap baunya!

ABH said...

bestnyer bau tuuuu....nak gak la try nanti :p

DaZzlingLilLy said...

reena-D&G the one tu sedap eh?..nak kena pi kaunter try tgk..
ABH-recommended u try sis..

Tulip said...

lely,tu yg botol dia kale pink lembut tu kaaa?? ka yg kale ijau ?

aku pun teringin nk beli dkny tu..mungkin tulah azam thn baru aku kot hehehe..

aieyza said...

best kan bau dier.. aku sayang nak pakai... perabih boss orange dulu baru nak pakai yang ni...

sembor skit2 saja... hahha...

DaZzlingLilLy said...

tulip-yg ni kaler pink tu...ok la azam tu mmg berbaloi..wangi wei..nnt try bau aku punya dulu
aieyza-aku pun sayang gak,br semboq sekali ja..hehe

Fariza said...

fresh blossom dkny mmg sdap..very sweeeeett bau dia ..=)

DaZzlingLilLy said...

laili suka bau sweet kat fairuz..kebanyakan perfume yg ada semua bau ala2 sweet