Thursday, December 17, 2009

Shop @ ShoppingQueen



Peristiwa masa lunch hour tadi:
My handphone bunyi...aku tgk...owh num tak kenal..sapa la plak ni..

Hello....n**l*ili* ka ni?
Iya...sapa ni?
Wei barang hang sampai ni..aku ada depan umah hang..hang ada umah ka?
Ada2...sat aku kluaq..
(Tetiba teringat yg aku guna address umah mak aku..hehe...terus amik tepon call balik num tadi..)
Hello Lut(nama posmen yg kebetulan kawan2 aku dgn wandy) mai hantaq umah aku..tu umah mak aku..
Ok aku pi la ni..
Ok..aku tunggu kt luaq


Rupanya barang aku dah sampai...bestnya..siap sempat pesan dekat Lut next time kalau ada barang sampai nama aku suruh dia call aku dulu...sebab aritu ada prob bila posmen dtg umah org takder...ni yang best kalau member2 boleh tolong..mudah skit keja..


Yang tadi sampai tu T-shirt Ed hardy Geisha embroidered kaler biru..sangat kena dgn my taste biru tu..dah la semalam cari baju biru MNG faveret aku entah hilang ke mana..tgk2 arini dapat yg baru.yeye..nasib size dia suit ngam2 dgn aku..saja amik design simple sebab dlm banyak2 T Ed-Hardy tu design dia heavy skit..


Yg satu lagi dlm pic tu sluar tidoq from Hard Rock..ingat wandy sorang jer ada sluar tidoq baru?..hehe bini dia pun wajib la ada jugak..sgt cute pajama ni...masa pi HR hotel kat penang aritu tak perasan plak ada ke tak pajama nih..bila check balik rupanya semua pajama aku kaler pinkish...hehe..

Kedua-dua item ni aku beli dr SHOPPING QUEEN78.harga yg dia quote mmg berpatutan..rasa cam nak membeli-belah lagi aja.gatal ja tangan ni.maklum la online shopping..klik sini klik sana dah dapat baju baru,kasut baru..huhu..u all try la beli dr blog SHOPPING QUEEN78 nih..browse jer mana2 web yg based US pastu emel dia tanya price...selamat bershopping..gaji kan masuk hari ni+ bonus+(bonus usana)..

(tanduk shopping sudah tumbuh...evil grin!!)

4 comments:

ila azila said...

huhuhu..aku baru je berkunjung ke dazzlinglilly closet..hehehehe... bijak tul ko..wpun tumbuh tanduk..ko pandai gak wat modal semula..hehehe.

DaZzlingLilLy said...

ala...barang tak pakai baik jual ila,buat semak almari aku jer

ila azila said...

hehehee..tau plak wat semak yerkk..tp bila tang membeli aiiyoooyyoo..bagai ada extra almari kat umah.. :-)

DaZzlingLilLy said...

ila aku syng hang sebab memahami..hehe..maklum la pompuan