Friday, July 24, 2009

Addict


Seriously ..
lately i'm addicted to it...

Ish..tak penah2 jadi camni sblm ni tau..

Kalau Coffee Beans/Starbucks tu lain ceta la kan

Tapi kopi cap keretapi..

Yg kena bancuh sendiri tu..yg itam legam tu..

macam sedap jer..sekali hirup rasa nikmat giler..

Kopi+susu=SEDAP..

..HeHeHe..

Jom pekena kopi...antioxidants ni bagus utk awet muda tau...

"Coffee not only helps clear the mind and perk up the energy, it also provides more healthful antioxidants than any other food or beverage in the American diet, according to a study released Sunday."
(source:googled)


Wednesday, July 22, 2009

Busy

Sorry yer kengkawan sekelian..skrang nih mmg bz.. maklum la semester baru dah start.. tak bleh nak update mcm dolu2.. bukannya tak bleh tapi tak sempat..
Comment pun tak sempat nak reply..sekali sekala aku jenguk blog u all cuma tak sempat nak tinggal jejak..
ok c u.. nanti ada masa i'll update..

Monday, July 13, 2009

My Weekend

Hai babes!..hows ur weekend?..

as for me..i have a very great weekend..hehe


Me and wandy gi massage kat spa.. oil massage for 1 hour session..

best bangat..dapat la rileks2 kan badan yg kepenatan nih..

on saturday and sunday tu dah la aku tido kul 6 pagi..

dunno why susah nak tido..tak rasa ngantuk..

and alhamdulillah..semalam ni aku tido dgn lena and nyenyak..

maybe hormon unbalances kot sebab period..

Lepas tu gi manicure & pedicure..

lama dah tak wat..best2..kuku nampak comel jer..

hehe perasan sendiri..



then jalan2 jamu mata
sambil2 cari benda yg kawan2 aku pesan..
ok itu jer ceritera weekend aku..

Wednesday, July 1, 2009

Shopping Sampai Penat


Sebenarnya dah lama nak update pasal shopping2 nih..tapi kan aritu aku demam and takder mood..so tertangguh sampai hari ni br bleh update..padahal acara marathon shopping nih was on last saturday wokehh!..ingat tak aku ada mention shopping di dua negara tu?..first sekali for sure la kat msia kan..haha..aku gi Queensbay and 2nd country mesti la kat negara jiran,thailand..buat yg dh lama baca blog aku tau la aku selalu ke mana..kan ke aku tinggal kat sempadan thailand jer..balik jer dr penang dlm kul 10 pm,terus wandy ajak aku pi Dannok..patut ar masa otw balik tu 2 kali dia call tanya ada kat mana..aku mmg tak sempat nak salin baju terus gi sana..huhu penat tau..tapi best!
Me and my sister..lepas penat shopping2 kat queensbay
Mierah and nida..dah besar rupernyer anak sedara aku nih..depa ni kalau bab posing tak pernah tolak..pic taken at jakel sungai petani depan rojak sempoi..kitorang singgah beli kain for raya..tapi tak banyak choice lor kat sini..price ok2 jer la..
Gedik sorang2 dlm fitting room F21.. kat lantai tu bersepah dgn sluar yg aku try.. belinya 2 helai jer pun..

Finally...beli jugak havana..sampai jer Qb terus gi beli tau..tapi sayangnya kaler navy pearls tak dak..ada display jer.. nak beli kaler hitam mcm tak cantik dgn kaki aku.. last2 rembat berry pearls ni.. pasni aku jalan nampak kaki aku je lah..haha..cubaan berani mati..

Ni hasil2 rembatan kat Qb..GAP ada sales tapi tak banyak la dlm 30%.. jeans F21 tu murah giler aku dapat RM90 aja ( nasib berlambak size aku..yea im wearing xs/1 utk F21) .. amat berbaloi.. tapi work pants tu takder sale.. suker cutting work pants F21..