Friday, September 11, 2009

Cantik...Wangi..I Loike!

Ish cantik sangat Icon Bit from Gucci ni..dah lama dh aku dok jeling2 kat website Gucci tu..sekali tgk pic kat bawah ni memang terus tergoda..



tapi mahal sgt lol yg black leather nih...yg mcm ni kaler putih punya pun cantik..simple jer..


lawa kan?..nampak glamour skit..ini black multicolor..cheaper than yg atas tu..tapi still mahal jugakkkkkk!...tak mampu nak beli..huhu..hanya mampu copy paste pic from website ajer...hehe..


Ni plak Gucci yg wangi and aku suka bangat.....wangi..dah dapat..thanks feena yg sanggup turun naik feri bawak perfume aku nih..



suka sangat bau dier...mesti la ala2 manis sikit...nak describe tak reti..u all test la sendiri kat SASA or kedai perfume mana2 ya..hehe..

Wednesday, September 9, 2009

Hai ...lamanya tak update..ala takder citer besh pon..

Nanti aku akan tlg sorang member ni jual baju2 kat butik dia..

Aku akan update dekat my sales blog..

Tapi butik dia tu belum launch lagi..so tak berapa banyak lg baju2..

Setakat mana yg ada ja akan aku update..

Nanti dh update aku bgtau u all lain yer..


Ni bukan kasut raya aku wokey!..hehe..cantik kan Fabienne pink ni.. kasut fink ni merupakan kepunyaan tuan punya butik tuh..baru jer sampai..jeles aku tgk kasut ni..gambar ni sekadar nak jamu mata u all jer..hehehe..jgn marah buat sesapa yg takdak kasut raya lagi(termasuk lah aku...huhu..nak nangis)

Saturday, September 5, 2009

Tercabar imanku..

Hari ni aku start balik puasa setelah 6 hari bercuti utk sementara waktu..lepas aja mandi tgh hari tadi..aku masuk bilik and nak ambik baju la konon..tetiba kan..prakkk!..habis satu row baju yg aku hang tu jatuh ke bawah sebab skru yg gantung dia tu longgar..tension!..rasa cam nak marah jer..baru ingt nak kemas2 umah pas pakai baju..alih2 kena kemaskan yg ini plak..tapi sabaq aja..kan bulan puasa..


banyak tu...huhu..tapi bila dah kemas rasa cam puas hati plak..nampak lagi tersusun dr asal..ada hikmah di sebalik apa yg jadi..hehe..



haaa...kan dh kemas..
Habis jer kemas almari terus sambung kerja2 suri rumah di hujung minggu plak..menyapu,mop lantai..haishhh..banyak ler kerja..tapi aku tak terasa sgt penantnya sebab aku minum ini time sahur...


Lebih kurang seminggu dh rasanya aku minum Usana Nutrimeal French Vanilla ni..(masa tak puasa minum time breakfast la kan..hehe)..alhamdulillah mmg perut terasa kenyang and aku suka rasa dia bila campur dgn susu Anlene+wangi plak tuh..high in calcium,protein..and mcm2 mineral lagi yg baik utk badan kita..tambahan utk ladies mcm kita ni..ingat nak order AO Pro plak pasni..lagipun aku bukannya ada guna supplement apa2 pun selain EPO tu..

So sesapa yg berminat boleh emel aku..