Sunday, January 17, 2010

Creme Ribbons by OLAY


Body wash ni tetiba dapat pujian dr my hubby...dia kata wangi..tapi yg herannya..bila aku pakai tak bau pun wangi..bau dia biasa jer(bagi pendapat deria bau aku)..wpun tak bau sewangi standard ISO deria bau aku..tapi body wash Creme ribbons by OLAY ni mmg bagus..rating aku bagi 4.5 stars..(0.5 lagi kurang sebab tak bau wangi mcm aku punya taste)..nak tau sebab apa bagus?..lepas mandi kulit kita tak kering mcm pakai sabun2 lain..kiranya sesapa yg malas nak pakai body lotion tu sesuai sangat la guna body wash ni..u all akan rasa cam sedikit oily pas mandi sebab dia ada almond oil...tapi tak la sampai melekit2 tu..mmg bagus tau..aku dah test gores kat my elbow(aku pakai lotion gak pas mandi-i mmg rajin!) tapi takdak kesan cam kulit kering tuh..harga pun berpatutan rm10.50 ja..buih pun banyak jugak..kaler pun cun..PINK(tak dak kena mengena)..hehe..

7 comments:

Lady of Leisure said...

bagus ey.. nanti nak kene try la.. sbb i malas pakai lotion.. hehe.. kalau pakai ni, lebih moist tak yah la pakai lotion kan..

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

ok gak nie..sb kulit zan nie jenis kering..TQ Lily..

honeylanz said...

boleh masuk list patut try nih ;)

Alimaz-Kembara Terasing said...

nak try la nanti...

Diarihatiku1976 said...

ye ker...leh try ni... tq for info..

DaZzlingLilLy said...

to all-mmg u all patut try...sebab harga pun berpatutan ..yang baik mesti dikongsi bersama..

Anonymous said...

betul2..should try..memang bagus..dan memang wangi..sampai melekat kat towel..hheh..saya dah pakai kat 2 weeks da..hasilnyer kulit tak kering n licin macam pakai losyen seharian