Tuesday, January 19, 2010

Diamonds for men

Wahhhh...sampai tiga sekali perfume..semuanya wangi2..dalam kotak lagi..borong sakan puan lilly ni yer..erm..tapi semuanya kepunyaan orang..huhu..addict 2 untuk my sister,magnifique utk my opismate and diamonds for men tu utk my hubby..sebenarnya siti dah beli dr tahun lepas lagi..tapi sayangnya atas masalah tertentu tak dapat la linda nak pos kat aku..last2 sekali maya yang kena tlg ambik kat linda di kl sana nun..baru ja dapat kemarin..thanks yer korang bertiga..lain kali ada sale bgtau lagi..hehe


So aku nak review armani diamonds for men kali ni..semalam try spray pastu aku tanya wandy wangi ke?..dia kata wangi...pastu aku try dior addict 2 plak,dia kata wangi jugak..ermm..takdak maknanya tanya dia..macam la bau dua2 tu sama ja kan..laki mmg camtu kot!..susah tul..

Search punya search..rupanya diamonds for men ni tergolong dalam woody and aromatic fragrances...Top notes are bergamot and guaiac wood; middle notes are vetiver, cedar and sichuan pepper; base notes are cacao and amber...

Tapi aku rasa bau dia cam cengkih..hehe..entah la susah tul nak describe bau mcm mana..lagi2 perfume laki..mmg tak reti aku nak pilih..nasib wandy tak banyak songeh..dia main spray ja mana2 perfume yang dia suka..

So we all dah ada sepasang diamonds and sepasang apple dah skang ni..

6 comments:

julia @ myn said...

meriahnya perfume..hehe..:)

i pun suka apple tu, bau dia best sgt ~

Lady of Leisure said...

best kan pakai sepasang...
i suka gak pakai sepasang ngan hubby.. sehati sejiwa gitu.. tapi slalunya pepium i yg habis dulu ekeke..

Alimaz-Kembara Terasing said...

selalunya....perfume hubby yg pilih.....

DaZzlingLilLy said...

julia @ myn-aáh meriah sangat..hehe..besh kan apple tu?..
Lady of leisure-sama dgn i lady,selalunya perfume i yg kering dulu..
Alimaz-hubby i ni jenis yg tak kisah..dia main belasah pakai ja apa ada kt depan mata dia..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

orang laki ni kadang2 tak kisah sgt perfume depa.tapi perfume awek/wife kisah plak hehe.bagi sy mane2 perfume laki bau same je.susah nak differentiate:P

DaZzlingLilLy said...

d.a.m.i.q.u.l.a-yup betoi2..perfume bini/awek kesah terlebih..hehe..i link ur blog k..