Monday, January 11, 2010

Jika...

...u all ada skit bajet lebihan...
pastu terjumpa plak handbag yg mmg dah lama minat..harga mmg within bajet u all..
pastu search2 lagi..window2 shopping lagi..terrrrjumpa plak kasut yg mmg lama dah dok teringin..tapi pendam ja dalam hati selama ni...yang mana satu u all akan pilih?...price utk kasut and hadbag tu mmg dalam bajet u all tu..kalau beli dua sekali tak blh sebab dah jadi double bajet yg ada...kan tahun ni kita semua KENA BERJIMAT CERMAT...hehe..
yang mana satu erk?...help2...

8 comments:

CuppyCakeMommy said...

depends on mana yg aku br lama tak beli..most prob kasut..sbb aku tak suka tukar handbag.leceh nk pindah2 brg

honeylanz said...

handbag kut ;)

Lady of Leisure said...

i ll go for handbag hehehehe...

ila azila said...

hahahaha..payah tul nak jawab teka teki hang ni lily. kalu aku ler..mungkin pilih h/beg kut..sebab taun lepas dah byk beli kasut. so kesimpulan ikut keperluan bukan kehendak. (>_<)

julia @ myn said...

H A N D B A G ! ! !

DaZzlingLilLy said...

3 handbag,1 kasut and satu lagi juri kata ikut keperluan...kalau camtu i akan pilih handbag sebab lama dah tak beli bag..kasut baru ja beli masa gi langkawi aritu wpun hanya sepasang sandal murah..thanks all..

KS said...

kalau i,

i akan beli kasut!!!

sebabnya i susah nak jumpa saiz.

hehe.

handbag macam senang cari.

kasut susah oooo ;)

itu i lah... hehe

DaZzlingLilLy said...

KS-tu la yg susahnya..confius giler nih..hehe..u pakai size berapa yg susah sgt nak cr kasut?..i pun kdg2 ada prob yg sama gak..selalu size i ni sold out