Tuesday, January 12, 2010

Menang Contest

Balik umah jap pas kelas tadi..tengok ada surat from USANA terselit kat gate tu..ingatkan surat biasa2 ja..sekali bukak tgk...WINNER OF "SHOP ONLINE & WIN CONTEST" IN DECEMBER 2009...alhamdulillah rezki aku awal tahun ni mmg murah...lama dah tak menang contest..dulu2 ada gak join contest dlm magazine..aku dapat product voucher RM100...erm..nak beli apa ntah???...hehe...

8 comments:

Leeds Al-Malique said...

aik bila masa hang menang ni? hehe dah 3 org downline aku menang, apsal aku tak menang daaaa

f!sy@fadzil said...

wahh, rezeki taun baru la Lily!! =)

jetsetter said...

Wow
Congrats!
Ala...napa la blog yg I gi mostly duk menang hadiah je ni!ishhh..jeles jeles :p

Lady of Leisure said...

hehe congrats...

julia @ myn said...

congrats dear !!

CuppyCakeMommy said...

apa lagi lily..rembat la kasut n hadbag dua2 sekaligus..
wei 14/3 ni hubby aku g jambori basikal kat perlis..aku ikut sekali la..so ahad hari di jambori tu aku n mia lepak umah ko ok..aku nak booked ko date tu

DaZzlingLilLy said...

leeds-babe aku sendiri pun taktau tetiba ja dapat surat..
f!sy@fadzil-iya mmg rezki new year nih
jetsetter-tq,mana tau nnt rezki u plak..kot2 berjangkit
lay of leisure-toce lady
julia@myn-hehe..u pun baru menang jugak kan...

DaZzlingLilLy said...

cuppy cake mommy-ok set huda..seminggu b4 ko datang ingatkan balik tau..kita jumpa nanti yer