Tuesday, January 26, 2010

Pink mode

membuak-buak ja rasa perasaan nih bila tgk beg2 from web coach..comel ja yg kaler pinkish2 ni..special edition for Valentines day kot..pink lembut tu mcm sesuai utk teenager sebab ada design yg cute..aku plak suka yg shocking pink..antara yg bertuah terpilih melakat di hati ku yang ini..
Peyton Signature Sateen Shoulder Bag
simple jer kan...nampak macam lightweight and roomy...



Peyton Signature Sateen Carryall
Nampak cam ranggi skit kan..ni mmg my feveret style la..tapi lebih kurang macam sabrina and MBMJ aku tu plak..kat atas tu terbuka plak takdak zip(serik okeh bawak beg ternganga cenggini..y?..sila tanya aku personally)..tapi tetap berkenan gak..haha


Agak2 u all kan yg mana cantik untuk aku?...price dua2 ni pun tak beza banyak sangat..yg first tu USD278 and 2nd USD 298..ni lah akibatnya bila dah lama tak beli handbag(last beli june 2009)..macam2 berkenan..ikutkan hati nak ja sebijik stresa azur from LV tu..tapi aku tau yg aku tak mampu so dapat hiburkan hati dgn warna-warni coach pun jadi lah..hehe..cepat u all bagi pendapat kat i..excited nih..beg raya cina..ngeee ;-D

16 comments:

honeylanz said...

Peyton Signature Sateen Shoulder Bag!!

Ella said...

lily..

i vote for the 1st one tu!..
nampak casual.

f!sy@fadzil said...

Vote for Peyton Signature Sateen Shoulder Bag please!

Lady of Leisure said...

i vote for Peyton Signature Sateen Carryall

julia @ myn said...

shoulder bag, sesuai for your age yang masih muda remaja..hehe..

aieyza said...

aku pilih yang ke-2... cam cantik jek.. yg first pon ok gak..

ala... rembat je la 2-2.. hehhe...

ABH said...

akak vote for the 1st one tuuu...cuuunnnnnnnn!!!

SCANDAL BAG said...

vote for no 1 ..i like it too!

dzieta said...

vote for no 1!lawalah..
nak kena p batu feringgi,survey ada tak design n colour cam gini.hehehehe

missB said...

the color is so hot! both also nice..haha..tak tau mana nak pilih. tapi i rasa the 1st one cun lagi kott.

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

rembat 2 2 sekali la lily..cantek2..kalo lily ada beg camtu kaler mcm nie nak jual..gtau la zan ye..minat gak pink kaler

DaZzlingLilLy said...

dear all-thanks for ur vote..nampaknya no 1 tu menang..nantikan update yer..
zan-2 sekali tak mampu la..hehe..hbag nak jual dah takdak dah..hehe

.::WaNiE::. said...

ohoi nangis nye tengok dua-dua ni cantik ok..

and i oso vote for the 1st one lah :D

my5xurra said...

lily.... choose the 1st!!! btw. ako berminat nk taw psl knape dh serik amik beg yg terbukak gitu?? jgn lupa emel taw....

Anonymous said...

lily...where did u buy?? Is it fr internet online.Can you share..??

DaZzlingLilLy said...

Wanie-thanks dear..i mmg choose yg 1st tu
Cik Ti-hehe nanti aku emel ko yer
Anonymous-i bought from here...http://coachcollection2u.blogspot.com/