Wednesday, January 20, 2010

Tergugat Imanku


Cute kannnnnnnn....????..Mommy mana tak tergugat iman kalau tgk dress secomel tu..aku yg 'not a mommy' yet pun tergugat iman sampai 'ter'beli terus..haha..berangan kan? entah zaman bila nak dapat baby girl pun tak tau..baby boy pun tak dak jugak..ermmm..mungkin rezeki kami berdua ke arah lain kot..rezki anak belum lagi agaknya..tapi tak salah kan kalau beli and kumpul dari sekarang(biar penuh almari yang dah 98% penuh tu?)..

Ops satu lagi yang menggugat iman aku semalam ni kan...yang ni...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
member aku punya...sangat cantik..dah lama teringin..hehe..isk-isk..diam tutup mulut lagi baik kot!..arghhhhhhhh...ermmmmm

11 comments:

Masyithah Ma'arof said...

speedy azur - rm2580 in UK. anyone interested? any other LV items can also be ordered :) pls email me at chitah2000@hotmail.com... tq!

Lady of Leisure said...

kadang2 geram tengok baju bebudak kan.. cantik2...
:)

f!sy@fadzil said...

I thought I sorang ja suka beli baju baby..haha Sya pon agak cronic jugak la..haha tak tahan very CUTEEE..baju baby GAP, Oshkosh..nasib baik I tak borong shoes dia skali..hahaha =)

f!sy@fadzil said...
This comment has been removed by a blog administrator.
honeylanz said...

baju utk baby gegurl mmg comel2...geram je tgk kan..

Aton said...

lily..bli awai2 kot2 bleh btol2 dpt baby gurl..ehehe..insyaAllah ada rezeki tu nanti :)

Ella said...

liy..baju baby girl mmg lawa2 and so sweet.

aduh i ni pun takde baby girl lagi. ni 2 org semua boy!.
pejam mata je bila lalu kat girl nya baju2..

xpe..lily dah terbeli, doa byk2, insya Allah nti dpt baby girl..

Anonymous said...

dik lily,
akak pun dah t'beli 2 psg baju cam tu...1 for kakak & 1 for baby...
hahaha...gile kan tgk baju bb girl ni...

~raina kamal~

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

xpe lily..beli awal2..nti dh ada baby..dh ada baju..lgpun..suma nie mungkin akan berhasil utk dpt baby..doa k.. ;)

Tulip said...

dah..dah..bak cni bagi kat Aisya Zara..hehehe

DaZzlingLilLy said...

Masyitah maarof-beza btul harga dgn kt msia kan akak..
Lady of Leisure-mmg geram tambah2 baju girls..macam2 fesyen
f!sy@fadzil-hehe..kita sama la..aku ni nasib tak duk KL sya..kalau tak msti dh beli mcm2 baju baby..
honeylanz-yup baju gegurl comel bangat..sis bila lagi nak tambah gegurl?..hehe
Aton-tu harap2 blh la dapat girl..tapi boy pun takpa..twin lg best..hehe
Ella-iya lah sis harap2 nnt kita dapat baby girl kan...
raina kamal-kalau dh ada anak lg selalu terbeli rasanya..hehe..tapi mmg tak tahan tgk cute sgt
Ceritera kasih-zan..harap2 camtu la..
Tulip-nnt utk aisya zara aunty lely beli lain tunggu besday dia ok