Thursday, February 25, 2010

Im back

Wahh..lama tol i menghilang sampaikan semua org tercari2..sory yer u all..ada sebab i menghilang tu..macam2 perkara terjadi..tapi tak perlu lah citer kat sini yer..i dah explain kt a few frens yg mencari2 i tu..thanks for ur concern...

harini terpaksa MC plak sebab demam,batuk and selsema..maklumlah kat sini kan panas skang nih..bengong dah kepala akibat telan ubat nih..i nak rileks jap..huhu




Pencuci mata utk entry yg tak seberapa ni..i tau ramai yg rindukan i..kan?..hehe

17 comments:

Lady of Leisure said...

mesti lah rindu.. where have u been.. i been thinking u mesti pergi holiday ni...
:)

honeylanz said...

iye..lama betul menyepi..tak sihat? jgn lupa mkn ubat..semoga cepat sembuh

Leeds Al-Malique said...
This comment has been removed by a blog administrator.
CuppyCakeMommy said...

mana ko p lily?ada good news ke ni?..jangan lupa next week aku visit hang kat perlis nun..nanti aku call

.::WaNiE::. said...

nice pic

take care !

Aida Narina said...

dah lama i cari u :p btw, hope u are getting better. drink lotsa fluid okay? :)

sonnet™ said...

puan lily..cm anak dara la gmbr tuh
hehe!~

f!sy@fadzil said...

tu la elly..lama tak update entry. hope nuthin serious la =)

reena said...

Welkam back! :D Ehem..ehem..Adakah itu si Peyton? :p

Leeds Al-Malique said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aieyza said...

cuba pose senget ke kiri skit... macam nampak sesuatu mensilau kan mataku... ehhehe...

ixoratasha said...

nice bag...;) take care ya dear!

abrahyn said...

laaa lily pun coti blogging gak ke...hehehe samalah ngan akak..welcome back dear, get well soon kay

DaZzlingLilLy said...

lady of leisure-rindu yer lady?..i tak pi mana2 pon bertapa kt umah jer
honeylanz-thanks sis..ni i dah makan ubat ni..
CuppyCakeMommy-huda nnt mai sini jgn lupa call eh..
Wanie-thanks wanie dearie
Aida Narina-i sembunyi kat gua dear..hehe..yup have to drink more fluid rite now..
f!sy@fadzil-tadak apa2 yg serius pun sya..thanks 4 ur concern
reena-yes itulah si peyton idaman i
aieyza-silau baik hg pakai spec itam dulu kalau nak suh aku posing2..hehe
abrahyn-ermm kita sesama cuti sis..u too welcome back

DaZzlingLilLy said...

sonnet-wah jgn puji saya camtu..nnt kembang semangkuk dh tak macam anak dara lagi dah..hehe

MissB said...

Lily..cam nampak sesuatu..sebab tu kah berehat seketika?? :D

DaZzlingLilLy said...

Miss B-u nampak aper?...hehe..my tummy eh?..itu mmg original bukan pasal ada isi pon..lemak yg lebih..haha