Friday, March 12, 2010

Apa Perasaan Anda...

Takot?..Seram?...Lantak lah ko mambang?...Berhati-Hati?...aAda aku kesah?....
Ermmm...ceritanya macam ni yer...anda selalu dengar ceta2 hantu or seram yg orang selalu ceritakan kat anda...tapi ceta2 tu mungkin berlaku di mana2 ntah or berlaku dekat orang yg anda sendiri tak kenal...ataupun anda sendiri tak berapa pasti kesahihan ceta tersebut...kalau saya setakat dengar telinga kiri pastu kuar telinga kanan aja lah...seram tu ada lah sikit2 kan..pastu lupa terus pasal ceta tu...
TAPIIIII.....kalau ceta seram yg anda dengar tu berlaku kat kawan2 anda yg terdekat and kebetulan terjadi di ruang pejabat anda macam mana?.....hehe..apa pendapat anda?...saya ni nak kata penakut tu....tak la penakut tahap gaban...tapi ada la jugak perasaan takot tu kan...seram jugak time aku type entry ni,meremang bulu roma aku bila terkenang kan ceta nih...
(Untuk yg tau ceta tu diam2 aja lah yer...malas nak bising2....hehe)

8 comments:

Lady of Leisure said...

i adalah sangat penakut... kalau terbayang apa2 yg seram, nak masuk toilet pun i meremang.. huhu

.::WaNiE::. said...

hahah janganla ada citer seram melibatkan ofis..duk rumah sorg takpe, duk ofis sorg alahaiii..

abrahyn said...

akak pun penakot! tp takot2 pun tuhan izinkan akak nampak pocong lak huhuhu

MissB said...

i pernah mengalaminya..kat jalan raya, kat rumah pun pernah time baru pindah masuk. dah lah i sorang2 pulak tu. memang seram la..

ixoratasha said...

i penakut A-class punya, even umur dah 25 tahun masih tido tak tutup lampu..hahaha..

plus my roomate masa kat MMU dulu penah kena rasuk depan mata i exactly lepas sembahyang, scary kan!!

Ina Hamid said...

Mcm pernah dgr jer citer nih.... tp... jgn pndg belakang

CuppyCakeMommy said...

babe..u dapat award from me..cepat collect kat blog i..heheh

DaZzlingLilLy said...

Lady of leisure-yes kalau terbayang2 tu yg buatkan meremang tuh..
Wanie-betul kalau kt opis lg bertambah seram kalau compare dgn umah..
abrahyn-rezki org tak sama akak..huhu pocong tuh..cayalah..
Miss B-wah siap 2 kali tu nampak 'benda' tu...anggap lah sebagai dugaan..hehe
ixoratasha-i ada jgk kekadang tido tak tutup lampu...hehe.ish lg takot nampak roomate kena rasuk depan mata..auwww,seram!
ina hamid-kak ina....tak seram ka?...hehe diam2 tau...
Cuppy Cake Mommy-ok thanks dear..nnt aku amik..