Sunday, March 7, 2010

Love by Harajuku

Tara...ni 1st collection aku utk 2010..beli masa gi langkawi aritu..asalnya terpikat dgn botol yg cute tu..try punya try semua collection dia..last2 tersangkut jugak satu..aku kalau gi langkawi mmg wajib grab satu perfume..
Ada 5 jenis perfume from Harajuku ni..LOVE,LIL ANGEL,MUSIC,BABY and G..masa aku test 1 by 1 tu mula2 suka MUSIC pastu lama2 rasa cam bau LOVE lg best..bau dia standard taste aku la kan..fruity+floral gitu...
ni ingredients dier...i copy dr www.hlfragrance.com ...

A sensuos floral
Tender,Romantic,Sensual
Top:Pink Pomelo,Sparkling Bergamot,Bamboo Leaf Mist
Mid:Rose,Watery Peony,Egyptian Jasmine
Base:Creamy Vanilla Orchid,Sensual Musk,Blonde Wood



Bau jasmine dia tu mmg aku suka..tahan lama plak tu..dah la botol dia cute miut..price RM147 and ada 5% diskaun...aku mula tu rasa cam murah gak perfume nih..balik rumah baru perasan yg dia just 30ml jer..selalunya kan perfume price dlm RM180++ kalau 50ml punya..HL(Harajuku Lovers) perfume ni cuma ada dlm 10ml and 30ml jer u all..
ok rasanya dah terubat rindu u all kat i kan...hehehe..sebenarnya banyak lg i nak updatetapi slow2 lah yer..banyak sgt ceta2 menarik yg i nak share..ok c u on next entry...

10 comments:

zailamohamad said...

tak pernah sampai ke Langkawi lagi..huhuhuhu

DaZzlingLilLy said...

i ni wpon dekat jarang2 gak g langkawi zaila...

ixoratasha said...

botol tu spray ikut mana? kena cabut doll tu dulu ke?

tertanya2 i..hahaha..unique!

honeylanz said...

1strip ke langkawi x beli parfume. tp next trip coming may mmg kena beli parfume!! hehehe

.::WaNiE::. said...

yep yep sangat comel ni botolllnyeee

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-pandai pun dear..kena cabut doll tu dulu bru bleh spray..
honeylanz-mst beli perfume kalau u gi sana sis..kalau u bli yg botol beasr ada diskaun 10%
wanie-mmg cute..sesuai dgn konsep harajuku..

Lady of Leisure said...

comelnya botol dia... boleh buat koleksi kan...

Alimaz-Kembara Terasing said...

saya lima thn sekali la kot ke langkawi....huhuhu

johnlabu said...

:)

DaZzlingLilLy said...

Lady Of Leisure-mmg comel pun lady..i rasa cam nk kumpul semua..tapi membazir la plak..
Alimaz-ala biasa la tu akak..sebab kita dekat tu yg jarang2 nak pi sana
johnlabu-:)