Sunday, April 18, 2010

Edisi Ahad

Arghhhhh....malasnya nak mandi..padahal dh kul 12.28 pm nih..ni la akibatnya kalau bangun lewat..my hubby plak tadak..so tak payah pikir nak masak ke apa ker...hehe..
Kepala otak ni macam2 planning...nak gi padang besar jamu2 mata,nak melawat kawan yg baru bersalin...and nak jumpa member yg balik kg...harap2 terlaksana semua planning...

Panas terik plak tu sekarang nih...cuaca kat sini mmg kaw2 punya panas..kat tempat u all mcm mana?...tapi kat tempat aku ni petang jer mesti ujan lebat....

Sebelum nak pi pdg besar i sempat jamu mata online dulu...hehe (dan lagi tuh!)...ni a few items yg i suka...tgh tunggu gaji masuk next wik...tanduk ku sudah tumbuh skit...ahahahahha...

Yg ni utk hubby...dah tanya dia semalam...ermmm dia suka...

Polo shirts...mmg my feveret...




Pink ni pun cantik..erm tapi aku baru jer order Karen Millen pink tops from aida...ermmm..

Yg ini pun ok jugak...or sebab model dia yg pose camtu so nampak sexy baju tu?..hehe

Kalau nak beli pun sorang sehelai jer...yg aku punya tu mmg kena pilih salah satu jer..haha daku sedar diri brapa lah sangat gaji daku ni kan...ok lah sekian utk update merepek aku di hujung minggu nih...nak mandi jap pastu nak ke pdg besar...byabye

9 comments:

mJ said...

dear,akak kan dah lama benor cuti shopping on line nih huhuhu...geram gak tgk EH ni tapi rasa cam tak sesuai arr ngan akak huhuhu...sure bonjol2 bersepah kuar hehehehe

tpi kalao lili pakai mmg cun!

aS_c0mei said...

hi lily,kat qatar ni pon panas!hehe.tp sbb padang pasir kan.xleh buat apa...T___T

chopp,baju2 tu sgt lawaaaa.kat sini ada butik dia.tp ya Allah,mahal la.hihihi.design dia mmg puas hati la....nak pulak yang sulam2 tu.tp tak mampu nak beli.terlampau mahal yg sulam-sulam tu...

happy weekend to you!

DaZzlingLilLy said...

mJ-EH ni desgn dia hardcore skit...kena pandai2 pilih design ,rasanya tk semua sesuai kot..alah i ni pun berbonjol2 gak akak..tapi wat bodoh jer..hehe
aS-cOmei-erm qatar konfirm lagi panas kan...as,i pun tak mampu nak beli yg mahal2 sgt,sebab tu beli online..satu lagi yg ni semuanya harga yg agak murah dr yg lain2...hehe

Lady of Leisure said...

kul 12 ok lagi tu...
i hari ni bangun kul 2 ptg heheheh

ixoratasha said...

semua cantik, if beli polo shirt tu boleh pakai sepasang ngan wandy kan..hehe...;)

DaZzlingLilLy said...

Lady of Leisure-wah heaven tul bgn kul 2 ptg...msti tido lewat semalam
ixoratasha-semua mmg cantik...tapi duit tak berapa cantik ler...so kena pilih satu saja!...hehe

honeylanz said...

kalau la..akak x byk lemak..mengidam gak bj cam gini ;)

Ella said...

lily..
oh ed hardy ni belum sesuai dgn body i yg berlemaks ni ahai.
btw mmg cun2 ed hardy punya baju..
kalau beli kt butik KLCC rasa nk nangis membayar. hehe

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-akak,i yg kurus ni pun bnyk gak lemak..tapi belasah jer pakai
ella-i beli online jer sis..kalau nak harap beli kat klcc pengsan gak dibuatnya