Tuesday, April 6, 2010

Maskara and bulu mata



Yg ni merupakan maskara terbaru yg aku beli...tengok mcm gempak..tapi bg aku result dia biasa2 aja..tak padan dgn harga RM104.Not recommended!(mungkin sesuai utk u all ker..aku tak pasti la plak..apa2 pon try dulu kat kaunter b4 beli)..walaupun aku dah guna eyelash curler still tak menyerlah pun bulu mata aku....lagi suka maskara Maybelline Cat Eye tu...kalau pakai bulu mata nampak panjang and lebat aja..sesuai dgn mata aku yg kecik ni...

Semalam ni jalan2 kat kedai eksesori teringin plak aku nak try fake eyelashes...mcm2 style ada..tapi ni kali yg kedua dah aku beli..tak pakai pon lagi yg beli dulu ni..sebenarnya tak tau nak pakai pi mana..first time pakai pon masa kawin dulu..pastu baca In-Trend pasal Rozita Che Wan aku pun teringin...tapi takder la beli brand ShueUemura or MAC kan..setakat beli yg harga RM3 jer..membazir ja kalau beli yg branded..

Yang atas tu ada glitter2 kat hujung..and yg bawah tu plain aja..teringin dah nak pakai tapi tiap kali nak gi memana mesti lupa..hehe..dlm hati cam tringin ja nak try yg jenis funky2 tu...ada berani?..

7 comments:

Lady of Leisure said...

lama dah teringin nak pakai eyelash ni tapi i tak reti sangat hehehe

DaZzlingLilLy said...

i pun sama lady...tak reti pakai tapi teringin...sebab tu beli jugak yg murah

Leeds Al-Malique said...

Babe aku ada mascara tu, dengan aku ok jer, sukerrrr.

aieyza said...

cemana nak pakai eye lash ni.. kena p kusus ngn nem dulu kot.. hahah

DaZzlingLilLy said...

leeds-maybe bulu mata aku ketegaq kot..hehe..so dia tak mau maskara mahai2..nak maybelline jugak..
aieyza-tu ar nak kena kusus dgn nem dulu..tapi beli yg murah bleh ar main hentam pakai ja..

honeylanz said...

akak setia dgn mascara maybelline ;)

reena said...

Tak reti pakai bulu mata palesu! :p