Friday, April 30, 2010

Miss 'G' Boston

Finally..berakhir jua pencarian aku terhadap miss G ni..dari dulu lagi aku dok berangan2 nak Miss G seketol ni..ada 2 entry kot pasal Miss G ni..alhamdulillah dapat gak walaupun bukan 'bau butik'...Miss G ni telah bertukar tuan baru...hehe..i dapat dia dari cyberclearance..dengan harga yg amat berpatutan..sila klik kat link tepi tu yer kalau nak tau berapa price Miss G ni...
Condition dia mmg segak rupawan lagi...cuma nak kena cuci skit kat tepi2 yg ada dirt nakal2 tuh...tapi skang macam malas lg nak menyental..so biarkan dia dlm almari dulu..peram lama skit baru masak ranum...ahahaha..

8 comments:

Lady of Leisure said...

biar masak ranuh mcm harum manis ke hehehe

sonnet™ said...

cantek nye! ;)

mJ said...

giler gorjesss mss G nih...congratsss!!! impian yg jadi kenyataan!

Anonymous said...

Tahniah...akhirnya dpt jugak..(^ _ ^)

Ms Syatilla Rozaini said...

Jeles!!!:( nak jugak!!

honeylanz said...

besh. adush..mcm syg aja nk diguna sbb mcm "too cute" sbb color nye tu... pinkish kan..

ixoratasha said...

hai miss "G",

nak duk KL tak? hahahaa...

congrats dear!

Nana said...

wahhh love the color! I memang sucker for pink color bags hehe!!! Really very beautiful!