Saturday, April 24, 2010

My Blue and Pink Novel..


Actually dah 2/3 minggu dah beli buku2 ni..tapi baru sempat nak update..i baru baca yg pink tu..setakat ni ceta dia boleh tahan best jugak..yg biru tu belum bukak cover plastik pon lagi..ahaha..
Erm buku yg i baca sebelum ni cuma pinjam dr library universiti jer..tak sangka habis baca dlm masa tak sampai 3 bulan means tak sampai due date so tak kena denda ler..legaaaaaa!..i nak recommend novel by James Patterson-Suzannes Diary for Nicholas...mmg best ceta tu..kalau u all nk tgk buku dia sila klik kat label post BOOKS/NOVELS i yer...
*Tak sabar tunggu kedatangan new collection(wpun pre loved jer)...ermmmmmm...tunggu...(motif?)...

3 comments:

mJ said...

huhuhu...akak punyer novel dah berkulat! tak baca pon....baca separuh pastu terus tak baca langsung...dasar pemalas!!!

honeylanz said...

lilly... akak br abis bc dear sir philip with love & andai itu takdirnya....x tau next nk beli novel apa lak...

DaZzlingLilLy said...

mJ-i pun baca skit2 and time btul2 free sis..nak harap baca selalu mmg tak bleh la..banyak keja nak kena buat kan..
honeylanz-apa kata u try sleeping arrangement tu sis..padahal i pon tak baca lagi..memandai je bg suggestion