Tuesday, May 18, 2010

Busy like a bee!

Puasss!...lama gila babis tak update..

Sebenarnya banyak ja benda yg perlu di update..haha

Tapi di sebabkan tuntutan kerja..sampaikan weekend and cuti sempena keputeraan raja perlis pun kena kerja,so tak dapek la aku nak update..

(Pic:googled)

Tersangat BBBBBUUUUSSSSYYYY ....kalah bee..hehe..
Nak jugak selit menghupdate kan blog nih..
Aku berdoa agar minggu ni berlalu dgn cepat..zasss!
"Semoga segala usaha kami(rakan-rakan sekerja) tak sia2 and para panel tlg lah bagi kami apa yg kami nak..." ditujukan khas untuk panel2 AEC,MQA and ISO..

5 comments:

nasazfrog... said...

patut la lama tak nampak... rinduuu.. hehehe :)

honeylanz said...

all the best!

f!sy@fadzil said...

Gosh..Lily memang memenatkan lagi-lagi yang involve MQA, ISO bla bl..OBE, MQE..all the best to u and ur clik!

DaZzlingLilLy said...

nasazfrog-ada jugak org rindu kat i..hehe
honeylanz-thanks sis...
f!sy@fadzil-betul tu sya...sgt sibuk..thanks for ur wish...

ixoratasha said...

take care ye, time2 busy macam2 ni la senang sakit.