Wednesday, May 19, 2010

I Loike!

Suka sgt balinese top kat dalam facebook Pita La Petit..
Aku pernah tgk top yg macam ni tapi labuh ala2 jubah..yg ni pendek paras lutut rasanya..
Tapi sesuai jer kalau sesapa yang bertudung nak match kan dgn seluar atau kain..
Top ni cuma RM50 jer sepasang..




Kalau nak nampak glemer boleh tambah beads kat embroidery waist area tu...


Aku suka dark green..yg hitam kat atas pun cantik


Banyak lagi kaler2 yang ada,u all try la add Pita La Petit kat facebook yer..

Yang ni plak halter neck batik..unik kan? Cantik apa batik bila dah jadi dress..kalau tak mau pakai kain batik itself ni lah caranya kita nak menghargai kain batik,transform kan batik dlm bentuk lain..sebenarnya aku mula jatuh chenta dengan dress batik lepas tgk sorang lady ni kat airport Jakarta pakai dress batik..tapi dress yg dia pakai tu berkolar and ada lengan la..cantik jer aku tgk dia pakai..aku pun try la cari kot2 ada jual kat airport tuh..tapi tak jumpa..maybe dia beli kat tempat lain kot..

Tapi halter neck ni macam sesuai pakai gi pantai jer..kan?..



Yang ni kaler dark choc...cantik jugak...


Batik dress ni RM75 jer..
(Pic semuanya cilok dr FB Pita La Petit)

Pre order utk balinese top tu last day adalah esok (20th Mei 2010)..so sesapa yg berminat, jgn tunggu lagi yer..search "Pita La Petit" kat FB...

5 comments:

Lady of Leisure said...

comel la yg balinese top tu.. pakai ngan leggings ok dak?

shida said...

yang batik ni... lily leh pakai p pantai kola perlis.. dating ngn en wandy

DaZzlingLilLy said...

lady of leisure-pakai dgn leggings pun cantik dear...
shida-pah...kalau nak pi pantai kola perlis tu sesuai pakai kain batik aja..hehe

Mummy Faridah said...

antik...... uker la.......=)))

DaZzlingLilLy said...

antik and cantik kan?...hehe