Monday, May 10, 2010

UFO

Wahhhh...lama nya tak update..
Nmpaknya ni entry first utk bulan Mei..
First sekali nak wish:
HAPPY MOTHERS DAY to all the fabolous mom in the world..
aku tak termasuk dlm golongan 'fab mom' lagi..so wish kat u all yg dah jadi fab mom jer lah..
Best sgt 2/3 hari ni sebab tengah excited nak guna benda baru kat rumah ni..hehe..
Aku dah ada "sebijik UFO"..
Ha jgn terkejut..UFO tuh..bukan kereta/motor/basikal okey!
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

So ni lah UFO tu..hair steamer..hehe..masa kecik2 dulu i panggil UFO..
So senang la nak steam rambut..tak payah dah nak tunggu lama2 kat salon..lgpon i mmg malas nak gi salon lama2..setakat nak potong rambut and cuci rambut tu okey la..
Pasni sesapa yg rasa nak steam rambut boleh la dtg rumah i..hehe.. boleh wat bisnes dah ni kan?..sambil2 wat hair treatment bleh la kita gossip2 sambil minum nescafe..cewahhhhh..
I tak beli hair steamer ni semata2 nak dapat rambut lembut okess!...tapi yg ni jiran i punya..Wandy mintak beli dr dia sebab dia dah tutup salon dia..so dapat beli dgn harga yg murah la...jadi lah dr tak dak langsung kan..
Ok promotion murah...silalah datang kalau nak try hair steamer i ni..tehehe..(baru dapat hair steamer pun meroyan dah)

9 comments:

.::WaNiE::. said...

haha malas jugak g buat treatment kat salon

syok ar buat kat rumah jek

DaZzlingLilLy said...

ingatkan i sorang ja yg malas gi salon..rupanya ada gak geng..harap2 lepas ni rajin la buat treatment sendiri kt umah

Lady of Leisure said...

wow bestnya lepas ni sure rambut u lembut giler kan hihi...

Diarihatiku1976 said...

wah.. untungnya... saya plak rajin bab nak gi salon ni... cuba yg cedihnya bajet je tak berapa nak ado.. ahhaksss

shida said...

wah lily.... tolong buatkan rambut i bleh?? hehehhe

~Zila Zul~ said...

bila u nak pindah JB ni lilly? jadi la jiran i. hehe

jeles nih

f!sy@fadzil said...

you nie unique la Lily..hahaha kelakar la pulak tgk u beli UFO nie..nanti ajak Dura pi umah you..kita gossiping smbil steaming rambut na!

Ayu Hashim said...

UFO ke benda tu.. hahaaa.. tp bestlah ada benda tu kat rumah.. senang xyah pi salon.. ayu pun kureng jgk bab salon nie.. hehee :P

DaZzlingLilLy said...

lady of Leisure-harap2 tu dapat la rambut lembut idaman..hehe
Diarihatiku1976-alah akak cari jer salon yg murah2..kadang2 ok jer treatment diorang wpon harga murah..
shida-boleh sangat2 pah..nampaknya kami kena bawwak mai opis la UFO ni..mesti ramai yg nak try..
~Zila Zul~apa kata u yg pindah kat perlis?..hehe..i dah pernah belajar 5 thn kat johor dulu
f!sy@fadzil-ok set nanti hg mai umah aku dgn dura..pastu bleh kita gossip sambil bukak buku sejarah zaman sekolah dulu2..hehe
Ayu Hashim-tu lah pasni senang skit nak wat treatment selalu