Saturday, June 12, 2010

Jadi ke tak jadi?

Updated:TAK JADI

Tak sure la jadi ke dak nak ke Langkawi

Selagi keja dia tak settle,mmg tak leh pi la

Skang dah kul 4.35ptg

huhu..

Teringin gak nak hirup udara pantai cenang..posing2 kat pokok nyoq senget ni ker?..hehe

(Googled)
besssttttttnyaaa
selalu kalau pi langkawi sampai setakat pekan kuah ja..

kalau nak pi feri last kul 7 pun sempat lagi..
hehe
kalau tak jadi pun
.
.
.
.
.
duk umah tido!

8 comments:

MissB said...

oohh bestnya nak pegi langkawi. i baru je balik. i went last week. two nites kat kuah & 2 nites kat pantai tengah.

anyways, have fun!!!

DaZzlingLilLy said...

miss B-i tak jadi pi pon..spend my wikend kat umah ajer..huhu

MissB said...

slshsi..kesiannya..hihi..takpa, nnt2 ada la rezeki nak pegi sana :)

DaZzlingLilLy said...

harap2 camtu la miss B..hehe

feena manaf said...

pic ni mcm kenai je...ni pic malibest!

DaZzlingLilLy said...

feena-ni pic malibest ka?..ada pokok nyoq senget2 ni kat malibest?..camni kena stay kat malibest la..

ixoratasha said...

i jadi wakil untuk u ye..tak gi langkawi, gi hatyai..lebih dari ok tu!..hehe..

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-ok jugak ler,tapi hatyai tak dak pantai..ada bangunan jer banyak