Monday, June 14, 2010

Kelam

Hari ni tetiba plak rajin menggodek beg full of stuff from ikea yg aku beli..

Pinggan mangkuk malas lagi nak simpan so,

"duk diam2 dalam old news paper tu yer wahai pinggan mangkuk baru ku"..hehe
Skang ni musim hujan so mode "kelam" amat sesuai utk bilik we all..
Rasa cam sejuk and semangat nak tido jer..

Ok tak?..dengan langsir sekali kaler kelam..sampaikan my auntie tanya

"takdak nyamuk ka langsir hitam?"

hehe..mmg tadak nyamuk sebab aku jarang bukak pintu or tingkap..huhu..

like what u see?..its a BEATA ORKIDE

*entry suka2..padahal bilik semak ja..haha

6 comments:

Whitemusk2508 said...

lily..cantik kaler nya..aton nya feveret kaler tu..ehehe..biru combine ngan cokolat :)

DaZzlingLilLy said...

Whitemusk2508-aton,cepat2 pi beli..nanti bleh pakai time pantang..sedap ja nak rest..hehe

honeylanz said...

bila kelam cam mls nk bgn pagi kan... mine langsir dark bown..kelam la jugak ;)

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-dark brown pun kira satu geng jgk ler sis.hehe..matahari tegak kat atas kepala pun still ingat subuh2 lagi..so tido lagi..hehe

Whitemusk2508 said...

wahaha..guna time pantang yg tak tahan tu..mau panaih satlg

DaZzlingLilLy said...

Whitemusk2508-aton kalau panas berpeluh2 tak payah dah pi sauna..hehe