Friday, July 9, 2010

Cerita Rabu Lepas..

Rabu lepas aku pi shopping2 kat Queensbay..balik kerja terus salin baju (tak mandi dah!) and bertolak ke Penang..sampai sana dlm kul 7 pm ....wahhh..best gilos!..sale..sale..terus jantung berdebar2..hehe
Aku sempat la rembat 3 helai ni kat MNG..total semua baru RM153..murah..i Loike!!!



Suka arrr top putih tu..yg biru tu biasa lah kan sleeveless RM15 aja..yg satu lagi tu skirt knee length..lama tak beli skirt..main ambik ja semua2 tu,malas dah nak masuk fitting room..nasib semua ngam2 fit..and tak lupa jugak jeans sehelai from GUESS..tapi takdak pic...alah jeans biasa2 aja..Wandy plak dia beli jeans kt Levi's..haram takdak sale..tapi dia yg belanja so tak kisah la kan..aku dapat 2 tops,2 skirt and 1 jeans = 1 jeans dia aja..ishhhh..tak bestnya jadi laki,semua barang depa mahai2...hehe..





5 comments:

intanloveamir said...

waaa...besh2...dh de baby baru...kmi pn dok angan2 gak nie...beli baru ka?

linahilmin said...

5 series? nice number tho....! :)

DaZzlingLilLy said...

intanloveamir-ni 2nd punya intan..tak mampu beli baru..
linahilmin-number mmg cantik..tapi ni bukan 5 series sis..

ixoratasha said...

congrats utk baby baru!!!

tang idung yg mahal tu..

dia napas kuat, dia sakit pun kuat..hahahaah..sama2 la kita berjimat cermat untuk budak napas kuat ni ye..:))

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-hehe..budak napas kuat ni mmg teruk kalau sakit..ngada2..